Diskusjon:Barnehagelærer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Barnehagelærer skal innføres som yrkets tittel høsten 2013, står det i artikkelen (denne opplysningen er ikke kildebelagt). Men: Hvorfor endrer Wikipedia yrkesbetegnelsen allerede nå? Guaca 17. jan 2013 kl. 10:48 (CET)

Det var egentlig et makelighetsspørsmål. En nylig redigering i artikkelen Dronning Mauds Minne skapte en rød lenke til «barnehagelærer», og i stedet for å lage en redirect som vi må snu om 5 måneder, så foregrep jeg endringen. Men det er ingen stor sak, og jeg har ingen innvendinger hvis du eller andre vil gjøre det på en annen måte. Mvh M O Haugen (diskusjon) 17. jan 2013 kl. 10:57 (CET)
Det er litt kinkig dette, for den gamle yrkesbetegnelsen førskolelærer endres ikke på de som er utdannet som det. Dermed må man operere med begge begreper samtidig i lang tid framover siden det på en barnehage etterhvert som barnehagelærerne uteksamineres fra 2015 og framover, vil kunne være ansatt både barnehagelærere og førskolelærerer, og de har samme status og gjør samme jobb. Jeg har derfor justert artikkelen slik at det alle steder der begge titler er gyldige, står "førskolelærer / barnehagelærer" (eldste først). Litt omstendelig kanskje, men formelt korrekt. --Svein Sando (diskusjon) 21. aug. 2014 kl. 16:08 (CEST) (Barnehagelærerutdanner på DMMH)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Barnehagelærer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jan. 2021 kl. 08:50 (CET)[svar]