Diskusjon:Bacon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Norvagisme[rediger kilde]

både lånordet bacon og det fornorskede ordet beiken sammen med ca. 25 andre lånord Det rette begrepet her er vel strengt tatt norvagismen "beiken", så kan man heller skrive .... og norvagismen (fornorskinga) beiken sammen med.... Tordenskrall 14. sep 2008 kl. 21:07 (CEST)

Jeg tror nok «bacon» er det mest vanlige ordet fortsatt selv om kanskje språkutvikling gir en annen skrivemåte, men det vet vi ennå ikke og det er heldigvis ikke Wikipedia som skal først i den utviklingen. Finn Bjørklid 14. sep 2008 kl. 21:11 (CEST)
Beiken er ikke lov å skrive en gang (etter 2005), det jeg mente var at det ville være mer korrekt å kalle formen beiken, som altså ikke er tillatt å skrive, for en norvagisme heller enn "fornorska ord" i og med at norvagisme er faguttrykket for ei slik omskriving som i beiken eller sjåfør, sjekk-inn, sørvis etc etc. Så kan man heller sette fornorsking i parentes etter for å tydeligjøre det heile for folk som ikke kjenner til fagterminologien. Linken som er kobla til fører for øvrig også til norvagisering, om norvagismer.Tordenskrall 16. sep 2008 kl. 02:47 (CEST)


http://themetapicture.com/welcome-to-norway-little-american-soldier/ Vet någon som kanske läser här vilken maträtt som menas? Eller är det bara baconlindad korv?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bacon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 20:47 (CEST)[svar]