Diskusjon:BIBSYS

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

BIBSYS eller Bibsys?[rediger kilde]

Er det en forkortelse? I tilfelle bør hele navnet også skrives i innledninga. I motsatt fall bør vi vel skrive Bibsys? At en organisasjon eller et firma vil «skrike» navnet ved bruke versaler er kjent, men det er jo ikke korrekt? KIMSAKA (diskusjon) 7. des. 2015 kl. 14:11 (CET)

Det var vel en forkortelse, men har gått over til å bli et egennavn – på samme måte som NAV. M O Haugen (diskusjon) 7. des. 2015 kl. 15:08 (CET)
På samme måte som Nav... Altså nok et «offisielt» organ som ikke har respekt for norsk skriftkultur. Sågar bibliotekfolket. - Også du, min sønn Brutus! Sukk! Akk! Kimsaka (diskusjon) 7. des. 2015 kl. 16:29 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen BIBSYS. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 20:27 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen BIBSYS. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. sep. 2018 kl. 19:36 (CEST)