Diskusjon:Avistegning

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Avistegning/vitsetegning[rediger kilde]

En avistegning er da bare en vitsetegning (engelsk cartoon) som er trykket i en avis. Er det ikke bedre om avistegninger beskrives i en mer generell artikkel om vitsetegninger? –Peter J. Acklam 17. okt 2005 kl.07:25 (UTC)

Jeg har satt inn vitsetegning som eget oppslagsord nå. Kunne selvfølgelig innarbeide teksten om avistegning på denne vitsettegningsida, men for mediefolk og kunstnere har avistegning en litt annen betydning enn den mer generelle vitsetegning. Avistegning er et litt annet fag og omfatter for eksempel reportasjetegning, teatertegning, sakillustrasjon, politisk satire, artikkelillustrasjon - og disse trenger ikke være vitsete .For den utenforstående virker det kanskje litt sært, men jeg tror det er greit å dele begrepene i atskilte oppslagsord. De får heller refere til hverandre. OK? Wolfmann 20. des 2005 kl.00:27 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Avistegning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 20:08 (CEST)[svar]