Diskusjon:Autentisitet (kulturminnevern)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Autentisitet»)

Snever artikkel?[rediger kilde]

Kan du angi hva som er snevert her, meco? Du bruker ikke diskusjonssiden slik som du ber andre om å gjøre... Noorse 4. aug 2006 kl. 16:57 (UTC)

Noe av det jeg har in mente finnes her. __meco 4. aug 2006 kl. 17:06 (UTC)
Da flytter vi den til Autentisitet (kunst) og lar den orginale siden bli en pekerside, problem løst. — Jeblad 4. aug 2006 kl. 17:12 (UTC)
En god løsning i så fall etter min mening. __meco 4. aug 2006 kl. 17:13 (UTC)
Det kunne du ha gjort også, det... Ikke nødvendig å lage en storm i et vannglass... Noorse 4. aug 2006 kl. 17:16 (UTC)
Men når du så at den engelske pekersiden så slik ut, hvorfor satte du da på en mal om {{snever}} istedenfor å flytte artikkelen? — Jeblad 4. aug 2006 kl. 17:16 (UTC)
Jeg forstår ikke spørsmålet. __meco 4. aug 2006 kl. 17:19 (UTC)
When you checked with the en-wiki, why didn't you move the page yourself instead of tagging it and talking down to someone else? Noorse 4. aug 2006 kl. 17:20 (UTC)

Meco wikipedia er så heldig at vi har fått noen nye bidragsytere men en faglig bakgrunn som ønsker å utvikle fagfeltet kulturvern og bygningsvern. Det er ikke noe som kunne gjort undertegnede gladere. Det som skrives på disse artiklene er stoff som disse bidragsyterne bruker i sitt daglige arbeid i forskjellige institusjoner og som de er villig til å formidle. Når det hele tiden skal legges inn sletningsforslag og snever artikkel mister vi alle gleden ved å arbeide på wikipedia. Undertegnede er så lei at det blir produsert uhyre få artikler. Jeg håper at det kan være mulig i fred og ro å få bygget opp dette fagfeltet slik at det når en kvalitet som ikke finnes på noen annen wikipedia.--Nina 4. aug 2006 kl. 18:04 (UTC)

Det er en glede å se at faktisk noen gidder å bidra med slike artikler som dette. Jeg har sjekket gjennom alle nye artikler den siste uken, og det er mye av dette som man kan stille store spørsmålstegn ved. F.eks. at det opprettes en artikkel for hver eneste Pokemon-figur. Joda Pokemon er et fenomen, men man kunne faktisk ha opprettet en samleside for alle figurene. Det er jo tross alt bare et fantasiunivers. Artiklene som er lagt inn om bygningsvern o.a. har meget høy kvalitet (jeg er ikke selv kunsthistoriker), men ser her at dette bidrar til å øke nytteverdien av Wikipedia stort (i motsetning til de overfornevnte pokemon-artiklene). Om artikkelen skal ligge under Autensitet eller Autensitet (kunst) betyr vel ikke noe i denne sammenhengen. Er det noen som ønsker å skrive om autensitet i et videre perspektiv er det jo bare å opprette en pekeside som foreslått av Jeblad over. nsaa (d|@|b) 5. aug 2006 kl. 11:58 (UTC)

Beskyttet side[rediger kilde]

Det bør være mulig å bli enig om hva som skjer med denne siden istedenfor å revertere frem og tilbake. I og med at jeg allerede har uttalt meg i saken bør andre vurdere hva som må gjøres med artikkelen, og om den bør stå beskyttet over lengre tid. — Jeblad 5. aug 2006 kl. 08:43 (UTC)

Autentisitet(kulturminne)?[rediger kilde]

Denne artikkelen kan flyttes til Autentisitet(kulturminne). Om ingen kommer med motforestillinger her på diskusjonsiden gjør jeg dette i morgen --Nina 5. aug 2006 kl. 17:51 (UTC)

Avbeskyttet siden og flyttet den.--Nina 6. aug 2006 kl. 23:48 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Autentisitet (kulturminnevern). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 19:55 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Autentisitet (kulturminnevern). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. apr. 2019 kl. 02:35 (CEST)[svar]