Diskusjon:Aunfoss kraftverk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kildelenkene her holder ikke, de er for generelle og går bare til de desbetreffende hovedsider. I NVEs oversikt over gitte konsesjoner for Grong finnes Aunfoss ikke, der ligger bare Øvre Fiskumfoss og Knutfoss kraftverk. Artikkelen er i mine øyne kildeløs. 77.18.28.222 6. mar 2011 kl. 01:04 (CET)

Bare et helt enkelt søk ville gitt deg disse, med massevis av lenker: http://verden.abcsok.no/index.html?q=aunfoss%20kraftverk&cs=latin1.
Mvh, Bjoertvedt 6. mar 2011 kl. 01:15 (CET)
Og et helt enkelt søk hos NVE http://www.nve.no/no/Sok/?search=aunfoss ga meg ikke en skitt om dette kraftverket. Det var da NVE.no som ble angitt som en av to kilder, sant? 77.18.28.222 6. mar 2011 kl. 01:21 (CET) (som lurer på hvorfor en skal lete utenfor angitte kilder etter svar. Svarene skal da ligge der kildene peker til?)

Liste over kraftverkene i Namsen[rediger kilde]

Det var laget liste over alle kraftverkene i Namsen i denne artikkelen. Listen over kraftverkene stod i alle de åtte artikklene om vannkraftverkene. Det blir tungvint å vedlikeholde slike lister når de plasseres i flere artikler. I tillegg finnes det egen liste over alle kraftverk og reguleringsmagasiner i Norge. Jeg mener at det naturlige stedet for disse to listene er i selve artikkelen om vassdarget Namsen. Har derfor plassert listene der.--Frankemann (diskusjon) 15. feb. 2014 kl. 10:13 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aunfoss kraftverk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. jul. 2017 kl. 13:03 (CEST)[svar]