Diskusjon:Attentatet mot John F. Kennedy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg syns det blir feil å skrive at Oswald faktisk traff Kennedy når det enda ikke er kjennt at han er morderen.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Clerion (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Vi må forholde oss til etablerte fakta. Alt annet enn Oswald vil bli spekulasjoner, men det bør imidlertid komme frem i artikkelen at Oswald er den antagelige attentatsmannen, og at det den dag i dag fortsatt er flere spekulasjoner rundt attentatet. -marius 15. feb 2007 kl. 12:12 (CET)

I 2003 kom boka "Blood, money and power. How LBJ killed JFK." av Barr Mc Clellan på forlaget Hannover House.

Dette er det tatt hensyn til i artikkelen.

Jeg ser at "konspiratørene" har arbeidet i artikkelen. De strør rundt seg med påstander om at "politifolkene forfalsket" osv. uten at det er dokumentert på noen som helst måte. Jeg synes artiklene i Wikipedia bør holde seg til fakta, ikke til spekulasjoner eller konspirasjoner. Jeg har derfor fjernet spekulasjonene. Artikkelen peker allikevel på alle de områder hvor det er tvil, hvor det er diskusjon og hvor det er andre teorier.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Attentatet mot John F. Kennedy. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 19:10 (CEST)