Hopp til innhold

Diskusjon:Arts & Business Norway

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kilder og fiklet med innledningen[rediger kilde]

Siden denne var merket med at den manglet uavhengige kilder så fant jeg frem en. Jeg har da omskrevet innledningen litt slik at det passer med kilden. Jeg har brukt en kilde, gitt den et navn slik at jeg kan henvise til kilden mange ganger. Denne gangen har jeg kildebelagt hver eneste setning jeg laget, det er slett ikke alltid nødvendig og er nok litt mye. Men fordi jeg ser for meg at enkelte setninger kanskje bør flyttes nedover i artikkelen, f. eks til et eget historie-avsnitt så gjorde jeg det slik, da er det enkelt å flytte kilde og tekst sammen. Skal noe puttes innimellom så er det også lettere å se at den nye setningen kommer fra en annen kilde. Gjorde det også for å demonstrere hvordan det virker når en kilde gis navn og brukes flere ganger. Regner med at artikkelen ikke er helt ferdig og at det skal arbeides mer med teksten og etterhvert som den blir ferdig så kan det vise seg at noen av kildeangivelsene ikke er nødvendige. Organisasjonen har fått mye avisomtale så jeg regner med at her finnes mange andre avisartikler som kan brukes. Jeg overvåker siden, dvs hvis det dukker opp spørsmål her så skal jeg forsøke å svare.   Dyveldi    22. mar. 2014 kl. 13:56 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arts & Business Norway. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 17:29 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arts & Business Norway. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jan. 2021 kl. 19:36 (CET)[svar]