Diskusjon:Arnulf Hagen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Crystal Clear app access.png Personen som omtales i artikkelen, er bidragsyter på Wikipedia på bokmål og riksmål.

Vedkommende er kjent som: Migrus (disk. bidrag)

Nøyaktighet|ts=2013-04-26| Jeg ønsker ikke selv å redigere denne artikkelen, siden den handler om meg, men den trenger en liten språkflikk og i tillegg en oppdatering; jeg (altså Arnulf Hagen) jobber ikke lenger i DNV, men er leder i en bedrift som heter Fedem Technology (http://www.fedem.com/aktuelt/ny-daglig-leder) i tillegg til å være professor II på NTNU og i tillegg til å ha skrevet en del kronikker med kritikk av redigeringsmodellen i Wikipedia .... Dette usignerte innlegget ble skrevet av Migrus (diskusjon · bidrag) 26. apr 2013 kl. 20:05 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Har fjernet malparenteser i ovenstående innlegg, pga malen hører ikke hjemme på en diskusjonsside.
- Jeg er enig i at artikkelen per nå er upålitelig og at det bør gjøres noe med det. Har fjernet en upålitelig kilde, Linkedin er et forum hvor hvemsomhelst kan registrere seg som hvasomhelst. Fant ingen kilder til noen biografi.
- Den biograferte har ikke lagt ut opplysninger om seg selv hos NTNU hvor vedkommende jobber. Klarte ikke en gang å verifisere fødselsår. Arbeidstakerregisteret er ikke et åpent register og kan ikke kontrolleres. Artikkelen kan barberes ned til «er professor II ved NTNU, kontrollert 26. april 2013», men det er så snaut at det vil lett bli oppfattet som vandalisme. Etter gårsdagens kronikk er jeg betenkt over å redigere artikkelen. I Cristin er også to andre kronikker registrert, men de var ikke lenket til stedene hvor teksten var utgitt, titlene tilsier også forsiktighet med å redigere artikkelen. Det vil lett bli oppfattet som om Wikipedia tar igjen og herser med professoren hvis denne artikkelen nå redigeres ned til det dokumenterbare.
- Hvis noen kjenner til steder hvor professoren er omtalt og ikke ønsker å skrive er det greit å legge tips til kilder her. Stallo (diskusjon) 27. apr 2013 kl. 08:34 (CEST)
Da ble det en endring på omtalte sin side som ansatt ved NTNU. Jobbet videre med det den ga og har laget bibliografi på grunnlag av Cristin og Bibsys. Notabel pga professor II stillingen, men ikke så mye mer. Bibliografien inkluderer ikke kronikker som er listet i Cristin, de er ikke relevante for en bibliografien. Ansettelsene i det private er heller ikke særlig relevante, Historikk som grunder vanskelig å verifisere. Ny jobb fra og med kommende mai må vente, ikke registerte hos Brønnøysund enda. Er vel mest interessant hvis det er en jobb som fører til at han ikke lenger er professor II. Har ikke opplysninger om når han ble professor II og om dette er en full stilliing. Stallo (diskusjon) 27. apr 2013 kl. 19:35 (CEST)

Overdåd av referanser og bibliografi - opprydning trengs![rediger kilde]

I alle dager, artikkelen er kvalt av referansegalskap - og hadde det ikke holdt med lenke til Cristin o.l.? Det er greit at det trengs kilder, men dette er tett opp mot latterlig. noorse 5. mai 2013 kl. 00:50 (CEST)

Det som er latterlig, er å argumentere for færre referanser. Har du ikke bedre å ta deg til på Wikipedia, må du gjerne ta deg en ny lang pause. Dugnad (diskusjon) 5. mai 2013 kl. 01:30 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arnulf Hagen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 17:03 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arnulf Hagen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2018 kl. 12:06 (CEST)