Diskusjon:Arnstein Hammershaug

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i februar 2009, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Avsnittet «Tidlig musikerkarrière» er perget av namedropping, personlig prat og er generelt lite leksikalsk. Vi alle har musikalske interesser, men det gjør oss ikke nødvendigvis leksikalsk interessante. Dette bør skjæres ned til et minimum. Finn Bjørklid 24. jun 2008 kl. 10:15 (CEST)

Begynte å rydde noe, men dette ser mer ut som et eller annet som hører hjemme i VG... Det er ikke leksikalt skrevet det her. Noorse 24. jun 2008 kl. 13:15 (CEST)
Ser bedre ut nå og tar sjansen på å fjerne opprydningstaggen. Et spørsmål, hva er «Innlandet», et sted eller et band? Finn Bjørklid 24. jun 2008 kl. 14:27 (CEST)
Innlandet refererer nok til "stedet" som utgjør fylkene Hedmark og Oppland.

Vil påpeke at brukeren som har skrevet denne artikkelen høyst sannsynlig er personen selv, ref. brukernavnet (Arnhamm). Henviser til http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Selvbiografi] ...