Diskusjon:Aril Edvardsen/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kommentar til to av setningene[rediger kilde]

  • "Edvardsen har siden 1970-tallet vært trosbevegelsens mest sentrale figur i Norge".

Edvardsen regnes vanligvis IKKE som en del av trosbevegelsen (??), men han er nok den mest sentrale personen i den karismatiske bevegelsen i Norge. Riktignok ble 70-tallet tildels preget av en strid innad i pinsebevegelsen [1], men Edvardsen er i både stil og innhold klart mer pinsevenn enn trosvenn (trosvenn er ofte brukt som betegnelse på de som tilhører trosbeveglsen)

De mest sentrale i trosbevegelsen er heller personer som Åge Åleskjær, Enevald Flåten og (litt mindre kjent) Arnfinn Clemetsen

  • " ( ...) muslimer ikke trenger slutte å be til Muhammed (...)"

Ber muslimer til MUHAMMED ??? Lenken sier Allah

Bruker:Celvin11 13. des 21:12 CET

har endret noe--Ezzex 13. des 2006 kl. 21:27 (CET)

Det virker mer presist nå

Bruker:Celvin11 13. des 2006 21:33 CET


Generelt[rediger kilde]

Denne artikkelen er rotete og har mange setninger som ikke passer seg, spesielt ikke uten referanser. F.eks.:

I 1974 var Edvardsen den første pinseleder i Norge som slapp en katolsk prest opp på talerstolen. Det ble skandale.

Det ble skandale passer ikke her.

I tillegg står det; Troens Bevis kringkaster daglig evangeliet gjennom TV, til folkeslag i 200 land. Edvardsen ble gjennom sin over 40 år lange tid som forkynner en av Norges mest kjente predikanter.

Ifölge den Norske definisjonen av land så finnes det bare 193 av dem, så dette kan ikke väre korrekt. Hvis Troens Bevis selv hevder dette så må det refereres til. Det må også väre en referanse til at han er 'en av Norges mest kjente predikanter'. Kjente i Norge eller i verden eller i de minst 7 landene som ikke eksisterer?

Alt her trengs opprydning. Og veldig snart, da mange norske aviser siterer denne siden når de skriver om hans död. Hvis ikke dette er forbedret innen to dager så sletter jeg mesteparten som ikke er referert til. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 213.243.191.222 (diskusjon · bidrag) 8. sep 2008 kl. 00:03 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er lagt inn en del bilder som er formidlet av pressekoordinator Geir Ingar Egeland ved Troens Bevis. Det er hevdet av en administrator på Commons at bildene ikke kan frigis, det er sendt en e-post til pressekontakten om klargjøring med ønske om at han fremsender svaret til info-no@wikimedia.org. Opprinnelig informasjon er fremsendt til permissions-commons@wikimedia.org. — Jeblad 8. sep 2008 kl. 19:20 (CEST)