Diskusjon:Arbeidsinnvandring

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Merket med nøytralitet: Artikkelen åpner med en utilstrekkelig og meningsløs definisjon av arbeidsinnvandring som ikke avgrenser mot begrepet innvandring. Saksopplysninger er feilaktige, for eksempel er arbeidsinnvandring ikke noe moderne fenomen, jfr. for eksempel arbeidsinnvandrerne fra Sverige på tidlig 1900-tall som ble kalt rallare.

Resten av artikkelen framstår som agitasjon for et bestemt innvandringspolitisk syn, og er utenfor rammen av hva en artikkel som dette bør dekke.Bodwin (diskusjon) 5. des 2012 kl. 23:19 (CET)


Avsnittet «diskusjon om økonomiske aspekter»[rediger kilde]

Hva skjer med at hele avsnittet "diskusjon om økonomiske aspekter" er tilfeldige klipp-og-lim sitater som utelukkende representerer ett syn. Jeg har sjeldent sett en mindre balansert artikkel på wikipedia. Jeg ønsker dog ikke å balansere den selv, da jeg har lite kompetanse på området. Flott hvis noen andre kunne gjort det likevel.. ?Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.145.98 (diskusjon · bidrag) 9. jul 2011 kl. 00:22:03 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Ja, kapittelet burde absolutt vært utbedret. Men Wikipedia er et frivillig prosjekt og blir ikke bedre enn vi gjør selv, så derfor havner vi noen ganger i den situasjon at utilfredsstillende bidrag blir stående. Det som kan vurderes her er vel kanskje å slette noe av det som er lagt inn. Avsnittet burde forøvrig endre navn til Økonomiske virkninger e.l. for som du er inne på er det teorier, undersøkelser som burde være det sentrale og ikke avisutspill osv. Mvh. Iselilja (diskusjon) 5. des 2012 kl. 23:56 (CET)
Jeg har begynt å forandre begynnelsen av artikkelen, men det er mye igjen som kan forbedres.Bair175 (diskusjon) 24. apr 2013 kl. 23:43 (CEST)
Jeg har nå utvidet artikkelen, men det siste avsnittet er fortsatt en massiv agitasjon mot arbeidsinnvandring. Det bør kuttes ned og kompletteres med andre opfatninger.Bair175 (diskusjon) 27. mai 2013 kl. 19:13 (CEST)[svar]

Foreslår å slette denne siden[rediger kilde]

Hei, Jeg er enig i at denne siden er langt fra fullkommen og foreslår at den blir tatt vekk. Wikipedia har en tilsvarende fagartikkel som er langt mer spisset som heter Arbeidstillatelse (litt feilaktig dog, da det heter Oppholdstillatelse for å arbeide ... :-) ). Dette usignerte innlegget ble skrevet av HFenstad (diskusjon · bidrag) 27. juni 2019 kl. 10:24‎ (Husk å signere dine innlegg!)