Diskusjon:Apple Macintosh

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Lenker til reklamefilmer[rediger kilde]

Ser ikke ut som innehaveren av den siden har fått tilatelse til å legge de ut. Foreslår at den lenken fjernes da det ikke skal legges ut lenker med matriell beskyttet av opphavsrett her. --Anorexorcist 10. jun 2007 kl. 17:22 (CEST)


Må skrives om[rediger kilde]

Denne artikkelen må snarest skrives om, artikkelen gjentar innfomasjonen om software under spaltene hardware, og er av generell svært dårlig kvalitet. Språkbruken i deler av artikkelen ser ut til at det er skrevet av en 14 åring (eller skrevet med de man kan betegne som barnespråk), feks. dette: «Mac Pro er Apples dyreste data og er en profesjonnel arbeidsstasjon.» Dette bør vel helt klart rettes, desverre har jeg ikke tid til å skrive om artikkelen selv, akkurat for tiden, men kanskje etterhvert hvis det ikke blir endre.

PS. Eldre utgaver av artikkelen er bedre gir informasjon kortfattlig og greit, mye av de som har blitt lagt til senere er unødvendig informasjon, og artikkelen gjentar seg selv en lang rekke ganger. Hva med å stille artikkelen tilbake et års tid, og heller prøve å forbedre den med det utgangspunktet? --modin 9. nov 2007 kl. 06:26 (CET)

Den engelske artikkelen er utmerket, og således et utmerket utgangspunkt for å forbedre artikkelen kraftig. Jeg kommer til å jobbe litt med den framover og kommer til å endre disposisjonen slik at den korresponderer med den engelske. mvh, Apple farmer 9. nov 2007 kl. 21:00 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Apple Macintosh. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 14:44 (CEST)