Diskusjon:Appell til konsekvens

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Fjernet eksempelet angående Jens Stoltenberg fordi jeg syntes eksempelet var en smule politisk ladet. Dette ble umiddelbart tilbakestilt. Men da må jeg virkelig spørre om det er så veldig nødvendig å bruke dette eksempelet.... Det finnes da mere nøytrale eksempler innen samme problemstilling Dette usignerte innlegget ble skrevet av Eidala (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er ikke politisk ladet å nevne statsministeren ved navn, heller tvertimot. Ditt eksempel var derimot fordomsfullt og derfor ble det tilbakestilt. Hvis man skal fjerne tekst som andre har lagt inn skal man ha gode grunner. --Finn Bjørklid 3. apr 2007 kl. 01:37 (CEST)

Kanskje jeg kom med et dårlig eksempel selv, men det var ikke helt poenget. Syns bare eksempelet vitner om en som er ute etter å ta Stoltenberg for den hendelsen, og slik det er formulert syntes jeg også det virker ganske tydelig. Jeg deltar mye på diskusjonsforum rundt omkring og eksempelet med Stoltenberg trekkes stadig opp som klart harselas mot ham som person. Derfor ber jeg kun om at det skal finnes et annet eksempel som er mindre politisk og/eller religiøst ladet for den saks skyld. La inn merking av objektivitet, så får andre være enig eller uenig i det. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Eidala (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)