Diskusjon:Apostelen Peter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Noen feil og mangler i artikkel.[rediger kilde]

Kefas (cephas) er ikke et dåpsnavn, men betyr det samme som Peter (klippe). 1. Peter og 2. Peter er ikke del av den norske bibel. Funnet av Peters grav er udokumentert, og har lav troverdighet utenom hos katolikkene.

OH Dette usignerte innlegget ble skrevet av 62.113.158.66 (diskusjon · bidrag) 26. jul 2007 kl 13.48 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Til kommentaren over: Hva? Dette stemmer ikke, 1. og 2. Peter er en del av Bibelen på norsk, sjekk selv på www.bibelen.no. Funnet av Peters grav er også internasjonalt anerkjent etter at Pave Pius XII satte igang arkeologiske utgravninger.
Ellers vil jeg forresten kommentere at jeg savner referanse på at Antiokia gjør krav på Peters stol - for meg er dette ukjent, ifølge Peters biografi har ingen andre bispedømmer enn Roma gjort krav på Peter som biskop; dette er jo et av argumentene som brukes for at han har vært biskop i Roma.
E.S.H. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Eiriks1012 (diskusjon · bidrag) 31. des 2011 kl 05.02 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)