Diskusjon:Anne-Gunhild Moxness

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Her er det feil opplysninger. Tjenestegjorde hun ved Narva var hun ikke i 5.Waffen SS-panserdivisjon «Wiking», men i 11. Waffen-SS pansergrenadierdivisjon «Nordland» og var hun i «Wiking» i januar 1944, da slaget ved Narva sto, var hun ikke i ved Narva. --Paalso 12. des 2010 kl. 15:33 (CET)

Etternavn[rediger kilde]

Om man søker opp navnet hennes på nettet så virker det som at hun het Moxnes, ikke Moxness. Vet ikke hvordan man endrer headingen på navnet hennes. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 88.87.45.114 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

I folk og land blir hun omtalt med to ss-er, samme i krediteringen i boken Sykepleie i hundre hvor han har bidratt. Riktignok blir navnet skrevet med en S i mange søk på nettet, men det er fort at en feil sprer seg via Internett. Derfor må man se hvor navnet er oppgitt, er det i en bok, avis, eller på et forum?. I boken GERMAN WORLD WAR 2 MEDALS & POLITICAL AWARDS, THE SATELLITE STATES av CHRIS AILSBY (ISBN 0 711028524) blir hun omtalt som Anne Gunhild Moxanes. Siden hun blir kreditert i en bok hun selv har bidratt i (Sykepleire i hundre) med to SS-er samt i frontkjempernes og NS-folkenes egen avis (Folk og Land) med to SS-er det det mest riktig å anta at korrekt skriving av etternavnet er med to SS-er. --KEN (diskusjon) 6. mai 2012 kl. 14:14 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Anne-Gunhild Moxness. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. okt. 2017 kl. 16:56 (CEST)[svar]