Diskusjon:Andrea Ranocchia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Høyde 190 cm eller 195 cm[rediger kilde]

Her er to pålitelige referanser/kilder ikke enige og jeg har ettertrykkelig gjort dem oppmerksomme på dette på engelsk WP. Håper de løser problemet der slik at vi kan få høyden hans korrekt. I mellomtiden har han to høyder på engelsk og norsk. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 24. mai 2017 kl. 18:02 (CEST)

Hull har ihvertfall gjennomført en medisinsk test på Ranocchia. Det har ikke UEFA gjort.--KS88 (diskusjon) 24. mai 2017 kl. 18:06 (CEST)

Jeg kan ikke helt se bort fra at UEFA må anses å være pålitelig. Dette var et ganske morsomt mysterium. Det kan jo være en trykkfeil hos en av dem, men hvem? Jeg tenker nok det finner sin løsning på engelsk WP ganske fort når "noen" der oppdager at disse to ikke er enige. Vi får holde øye med hva som skjer på engelsk WP og så dilte etter dem. Forresten tusen takk for at du fant frem til siden til Hull. Mysteriet hadde kanskje ikke en gang blitt oppdage hvis du ikke hadde gjort det. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 24. mai 2017 kl. 18:12 (CEST)
Nå har jeg fjernet 190 både på engelsk og på norsk. På engelsk hadde de funnet flere referanser så der hadde 190 to referanser og 195 tre referanser. Referansen til 190 hos Hull har nå dødd og den andre de hadde funnet på engelsk WP var til et nettsted som er til salgs og antagelig dør referansen snart. 195 hadde nå 3 referanser (2 i tillegg til vår hos UEFA) som alle så pålitelige ut. De var ikke så ivrige på å diskutere, men referanser kunne de finne og det var jo det viktigste her. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 31. mar. 2018 kl. 23:59 (CEST)