Diskusjon:Alpint under Vinter-OL 2006

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kombinasjonen[rediger kilde]

Jeg endra tidligere overskrifta Super kombinasjonen til Superkombinasjonen, nå ser jeg at dette er endra tilbake. Er det en klausul i norsk spårkråds regler om orddeling jeg ikke har fått med meg, eller er det bare en glipp? Jeg orker ikke bli del av en editwar, så jeg spør heller her jeg... OPus- (Disk.|Bidrag) 18. feb 2006 kl.15:26 (UTC)

Jeg tror ikke det en klau sul i norsk språk råds regler om ord deling. Jeg tror nok ba re det var en glipp... Jeg retter tilbake /--Tor Stein 18. feb 2006 kl.15:42 (UTC)
WAH? Ingen klausul? Fy og fy, tror jeg må ringe dem og purre på det altså. Fint at du retta tilbake iallefall, ingenting som irriterer så mye på en lørdags eftan som en ord deling! ;) OPus- (Disk.|Bidrag) 18. feb 2006 kl.15:48 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Alpine grener under Vinter-OL 2006. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. jan. 2021 kl. 09:26 (CET)[svar]