Diskusjon:Alexander Tettey

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

er det mulig å hente bilder fra internett,, og bare si at bildet er henter fra en side ?? Selv vil jeg jo tro at dette bilder er copyrightet, hvis en ser på siden til rbk.no ...

Nei, det er ikke mulig. Med mindre sida sier klart og tydelig at det er lov. Jon Harald Søby 1. feb 2006 kl.17:07 (UTC)
Å dyplenke til et bilde slik at man henter det opp i artikkelen er ikke mulig, men dersom nettstedet hvor det ligger tillater dyplenking kan man legge det inn som en ekstern lenke. Programvaren tillater ikke at man viser bilder som ligger på andre servere; dette henger dels sammen med rettigheter og dels med at det vil være en vandals drøm å kunne legge inn hundrevis av pornografisk bilder eller slikt på sidene. Cnyborg 1. feb 2006 kl.19:26 (UTC)
Auda, jeg ser at artikkelteksten er mistenkelig lik http://www.rbkweb.com/spiller/tettey. Det er ikke bra... --Beavis 1. feb 2006 kl.19:42 (UTC)
Dette virker som ren kopiert, bortsett fra innledningen. Bildet ser også ut til å være copyvio. Jeg tror den bør slettes, men siden det står at det arbeides med den kan det hende at det ordner seg. Cnyborg 1. feb 2006 kl.19:58 (UTC)
Jeg har lagt en kommentar på brukerens diskusjonsside, og bedt ham rydde opp i dette. Bruker:Marcus er ny her, så jeg gir ham en sjanse, og lar artikkelen ligge til i morgen. Hvis den da fortsatt ikke har blitt endret, sletter jeg artikkelen. --Beavis 1. feb 2006 kl.20:01 (UTC)
Et døgn har passert, og ingenting nytt har skjedd. Jeg sletter derfor artikkelen. Så får heller jeg (eller noen andre) opprette en ny artikkel senere. --Beavis 2. feb 2006 kl.19:37 (UTC)
Jeg er først! Takk for å være så snill her. Jeg tenkte...jaja.--Marcus 2. feb 2006 kl.19:48 (UTC)

Jeg driver ikke med arbeid. Har nok med skolen. Men jeg fjernet den "arbeid pågår" Tror ingen jobber på den. Trykk på + for å legge inn et innlegg. Ikke rediger. her --Marcus 10. feb 2006 kl.07:45 (UTC)

Man trykker på + når man skal starte på en ny tråd, ikke når man svarer på andres innlegg. Jon Harald Søby 15. feb 2006 kl.06:47 (UTC)

Alexander Tettey[rediger kilde]

Beavis: Siden det er helg, har jeg hatt tid. Laget denne. Jeg kan sette opp linker til bilder? Hvor finner jeg bilder som ikke er kopibeskyttet og lignende. Hva synes du? Jeg retter det opp med en gang hvis du ikke liker det.

Død lenke[rediger kilde]

Under automatisk robotkjøring blei det oppdaga at følgende eksterne lenker var ødelagt. Vennligst sjekk om disse lenkene faktisk er ødelagt, og fiks eller fjern dem om det er tilfellet.

JhsBot * 19. mai 2006 kl.14:32 (UTC)

Fikset. Zigkill 18. okt 2006 kl. 16:53 (UTC)


  • Klar for sjefsrolle: [1]
  • Tettey kritisk til norsk talentutvikling: [2]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Alexander Tettey. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 08:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Alexander Tettey. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. apr. 2019 kl. 01:41 (CEST)[svar]