Diskusjon:Aleksander Šeliga

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er en av spillerne som var med i troppene til Fotball-VM 2010 men har ikke funnet noen FIFA-spiller profil på han. Det blir jo da vanskelig å legge til en slik ifølge Dugnaden for Fotball VM 2010 da det er en av kriteriene for den dugnaden ? PS. dette er så langt den 2. spilleren (den andre er Carl Medjani fra Algerie} jeg ikke finner med FIFA-spiller Profil blant spillere som var med til VM. Migrant 21. des 2010 kl. 02:22 (CET)

Det ser ikke ut til at Aleksander Šeliga fikk noen kamper i dette mesterskapet, og at han dermed ikke ble "registrert" hos FIFA.com til tross for at han var med i den slovenske troppen. Jeg regner med at slike tilfeller blir unntaket til dette kriteriet. Mvh Beagle84 21. des 2010 kl. 10:43 (CET)
Takk for svar. Skal jeg merke disse spillerne på noen måte, som altså ikke har denne profilen om det skulle dukke opp flere ? Mvh --Migrant 21. des 2010 kl. 12:34 (CET)
Går ut ifra at du bruker denne som basis? Man må nok bare se igjennom fingrene på slike unntak, selv om det kan være irriterende nok ;) Mvh Beagle84 21. des 2010 kl. 12:46 (CET)
Ja det stemmer at jeg bruker den lista ja. Mvh--Migrant 21. des 2010 kl. 13:23 (CET)
For å bøte noe på at jeg ikke fant denne Fifa-spiller profilen som passet til malen så la jeg inn FIFA World Cup 2010 profil isteden, på denne og de andre som jeg ikke finner tilsvarende på. Så nå er jeg ferdig med alle på A på den lista nevnt ovenfor. :-) Julehilsen --Migrant 24. des 2010 kl. 02:05 (CET)
Ser nå i ettertid at jeg kan bruke denne FIFA-spiller -malen allikevel slik at spillerne blir gulmerka i denne lista også. Selv om den lenken ikke viser noe særlig mye. Men det er nok en mere fast lenke for fremtiden allikevel om spilleren senere skulle delta i Fifa-registerte turneringer med spilletid, da det ser ut til at spillere som bare er med i troppene til disse nevnte Fifa-turneringene men ikke med spilletid ikke dukker opp ved navnesøk på disse spillerne. Dette gjøres ved å bruke Turneringspiller-profil nummeret for den turneringen han er tatt ut til og putter inn i FIFA-spiller -malen, da det ser ut til å være et unikt profil-nummer. Romjulshilsen --Migrant 25. des 2010 kl. 13:26 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aleksander Šeliga. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jan. 2022 kl. 07:01 (CET)[svar]