Diskusjon:2008

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg ser at det er egne kategorier for sport, musikk og litteratur her. Kanskje vi også burde ha en for film? Det er en side med oversikt over filmer allerede (Filmåret 2008), men det kunne kanskje vært en ide å få med denne oversikten her også? --Odd Eivind 27. apr 2008 kl. 11:19 (CEST)

Historie og fremtid[rediger kilde]

Disse artiklene er først og fremst historiske, og for best mulig pålitelighet og mindre feilprosent bør fremtidige hendelser under kategoriene som har egne seksjoner ikke legges der før de er historiske. Eventuelt bør seksjonene få egne underseksjoner for hendelser/forventede hendelser, sammenblandingen av historiske fakta og planlagte hendelser som er nå er uheldig og rotete. Btd 21. jun 2008 kl. 23:19 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen 2008. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2018 kl. 01:56 (CEST)Svar[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen 2008. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jan. 2022 kl. 15:06 (CET)Svar[svar]