Diskusjon:Årets Ølhund

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen sier ingenting om hvilke prestasjoner/kvalifikasjoner som kreves for å vinne tittelen. Det hadde vært fint om en person med kjennskap til emnet kunne ha utdypet om dette. Mvh Tpb 5. nov 2008 kl. 09:20 (CET)

Prisens hensikt: "Ifølge informasjonssjef Øystein Øystå tilfaller denne årlige hedersbevisning en person som på uegennyttig grunnlag har gjort det gode, norske øl store tjenester. - Og Wesenlund har jo blant annet tatt til orde for en fornuftig alkoholpolitikk, mener Øystå og fortsetter: en "ølhund" bør også være en person som kan ha samme virkning som et godt glass øl, og i så måte er årets "ølhund" intet dårlig valg!" (Aftenposten, 3.12.85).Ketil3 5. nov 2008 kl. 09:51 (CET)

Finn-H. Martinussen vant en drikkefestival i Saltdal, som er noe annet enn den i Akersgata. Derfor må Martinussen UT. Terje Tysland vant E. C. Dahls pris, den såkalte Årets Ølkallj, først utdelt 2000. Han kan heller ikke gå videre og må UT. Jeg tror Bryggeriforeningens pris ikke ble utdelt etter 1993, ettersom det står intet om det i bladene jeg har studert.Ketil3 5. nov 2008 kl. 09:51 (CET)

Takk for informasjonen! Nå fikk artikkelen raskt en større nytteverdi. Mvh Tpb 5. nov 2008 kl. 10:17 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Årets Ølhund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. mar. 2023 kl. 10:13 (CEST)[svar]