Diskusjon:«Trym»-forliset

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Om posisjon[rediger kilde]

I teksten på nettsiden om redningsaksjonen er det oppgitt en posisjon og jeg har lagt den inn. Posisjonen må ansees som omtrentlig, en må anta at skipet drev og at den endret seg i løpet av tidsperioden redningsaksjonen pågikk. Ulf Larsen (diskusjon) 30. sep 2012 kl. 12:44 (CEST)

Om kaptein(er)...[rediger kilde]

Så vidt jeg vet er det riktig - som det står i artikkelen - at alle fra "Trym" ble berget over til "Venus". Men så vidt jeg vet, døde kapteinen på "Trym" like etter av indre blødninger. "Trym" 's problem var en luke som hadde slitt seg - slik at båten tok inn vann. Kapteinen hadde gått ut på dekk for å skalke denne - og ble truffet av bommen, som knuste den ene hoften hans. Han ble fraktes på båre på linen over til "Venus" - men døde altså like etterpå.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Lars kristian stige (diskusjon · bidrag) 8. okt. 2014 kl. 19:00 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

For ordens skyld: Vedkommende blander sammen to kapteiner: Kaptein Ellingsen av "Karmt" ble skadet, og berget av "Leda" sammen med sitt mannskap. Den siste informasjon boken som refereres gir, er at han ble hentet av ambulanse på kaien i Bergen; han hadde da allerede fått legehjelp ombord. "Trym"s mannskap var stort sett uskadet; medtatt, men uten større skader.
Autokefal Dialytiker (diskusjon) 5. mar. 2019 kl. 18:55 (CET)[svar]