Diskusjon:«Storm King»

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Referanser[rediger kilde]

Det hadde vært fint om lenkene til avisutklippene ble omgjort til referanser inne i teksten, ved å bruke <ref>[http://... tittel]</ref>. -PeterFisk 3. okt 2009 kl. 23:45 (CEST)

Ad. forslag til redigering[rediger kilde]

Det må jeg få lov til å jobbe litt med hvordan jeg skal få det til. Er ganske fersk herinne.Dette usignerte innlegget ble skrevet av wivesøll (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har lagt til to referanser, så kan du se hvordan det fungerer. Det er altså bare å putte lenken mellom to tag'er <ref> og </ref>. Takk for en flott artikkel! -PeterFisk 4. okt 2009 kl. 02:53 (CEST)

Mulig anbefalt artikkel?[rediger kilde]

Artikkelen er svært interessant og en mulig kandidat for anbefalt. Jeg har begynt å se på den, har blant annet fjernet jordomseiling, selv om det var en svært lang seilas så var det ingen jordomseiling, da må en seile rundt jorden. Vi burde forøvrig hatt en artikkel om Brude-egget, jeg trodde det var verdens første overbygde livbåt, men «Storm King» var altså først. mvh - Ulf Larsen 7. feb 2010 kl. 08:23 (CET)

Wivesøll 26. mar 2010 kl. 10:00 (CET) . Takk for din interesse og bidrag. Jeg har i flere år brukt noe tid og ressuser på å få frem korrekt informasjon vedrørende "Storm King".

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen «Storm King». Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. aug. 2017 kl. 04:51 (CEST)[svar]