Ctrl+Alt+Del (tegneserie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Ctrl+Alt+Del (CAD))
Hopp til: navigasjon, søk
CtrlAltDel Ethan Lucas.png

Ctrl+Alt+Del er en spillrelatert online tegneserie og animert serie, skrevet av Tim Buckley. Den hadde premiere 23. oktober 2002.

Karakterene[rediger | rediger kilde]

Ethan er en 25 år gammel mann, spillfanatiker, amatørkunstner og tidligere Everquest-avhengig. Hans ofte meningsløse, rare og til og med sprøe ideer er tegneseriens hovedfokus. Jobber i spillbutikken GameHaven.

Lucas er romkameraten til Ethan, og er en mer roligere og sarkastisk person. Han er noe slapp, og foretrekker et spill fremfor arbeid. Lucas er en programmerer, og jobber i en PC-butikk.

Lilah er Ethans forlovede og profesjonell gamer. Ulikt Ethan er hun rolig, smart og ansvarlig.

Zeke er Xbox-en som Ethan bygde om til en antropomorfistisk robot.

Handling[rediger | rediger kilde]

Serien tar for seg Ethan, hovedkarakteren og en svært eksentrisk spillegal, samt romkameraten Lucas, som alltid strever med å holde Ethans sprø ideer i sjakk. Sammen med Ethans kjæreste, Lilah, ender de alle tre stadig i utrolige situasjoner som webserien forteller gjennom bruk av referanser til moderne spill og popkultur.

Den 23. november 2012 kunngjorde Tim Buckley, webseriens forfatter, at hovedplottet i serien ville ta slutt. Fremover var det meningen at fokuset skulle rette seg mot karakterene Player 1, 2, 3 og 4, som tidligere hadde et fåtall med entréer[klargjør] i hovedserien. Til tross for dette kom Tim Buckley med nok et utsagn den 3. mai 2014 at hovedplottet som inkluderte Ethan, Lilah og Lucas ville fortsette.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]