Bebe Stevens

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bebe Stevens er jente elev i fjerde klasse ved South Park Elementary. Hennes stemme spilles av Jennifer Howell. Hun ser ut til å være den "populære" jentenes sekundære leder, etter Wendy Testaburger, i fjerde klasse, selv om Bebe fungerer som den primære jenten gjennom sesong fem til elleve. Hun ble kort tid en del av guttegruppen i "Bebe's Boobs Destroy Society", men bare på grunn av hennes tidlig utviklede bryster.

Dreping[rediger | rediger kilde]

I "The List" ser det ut til at hun vet hvordan hun skal håndtere, laste og avfyre ​​et håndvåpen da hun forsøkte å drepe Wendy Testaburger. Hun endte opp med å drepe Kenny McCormick med pistolen i kampen med Wendy. Hun trakk ved et uhell avtrekkeren og Kenny ble truffet av den bortkommen kule.

Brystutvikling[rediger | rediger kilde]

I "Bebe's Boobs Destroy Society" ble hun den første av elevene i fjerde klasse som nådde puberteten, da hun begynte å utvikle bryster i den episoden. Selv om de var bittesmå (hun trodde opprinnelig de var myggstikk, helt til hun så at de ikke helbredet), fikk de mannlige studentene til å bli ape-aktige i sine ønsker om henne. Bebe likte den ekstra oppmerksomheten de ga henne inntil dette skjedde, og selv om hun ble avvist av kirurgen for å ha fått brystreduksjoner, brøt hun fortryllelsen over guttene ved å ha på seg en boks til skolen for å skjule brystet. Etter denne episoden ser hun normal ut som hun var før, og brystene hennes ble ikke vist eller nevnt igjen; brystet hennes var også blottet for pappesken etterpå.

utseende[rediger | rediger kilde]

Bebe har langt, krusete gyllent blondt hår, delt til venstre side. Mens håret henger ned til omtrent høyre albue.