Alice & the Mountain

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Alice & the Mountain er kvartetten Silje Kåfjord, Trygve Tambs-Lyche, Andreas S. Løwe og Morten Martens.[1]

Alice & the Mountain har gitt ut to singler på henholdsvis Universal Music og Karmakosmetix Music, og er i gang med å ferdigstille debutalbumet som ventes våren 2013 på Karmakosmetix Music.

I løpet av de siste årene har Alice & the Mountain spilt live, men da under navnet Silje Kåfjord. De har blant annet spilt under By:Larm, på Kortfilmfestivalen i Grimstad, Buen kulturhus i Mandal, Supersonic og på Sukkerbiten i Oslo under Sørlandsgodt 2012.

Silje Kåfjords stemme og Marius Christiansens melodi,"Like in a Dream". (Nsb Minipris reklamefilm) ble plukket opp av Universal Music Norge og ble utgitt som singel januar 2010.

Silje Kåfjords andre singel, "Hold Me", er tittelsporet til NRKs komiserie "Schmokk".

Silje Kåfjord, er 21 år gammel og fra Vigeland, i Lindesnes kommune, 5 mil vest for Kristiansand. Produsenten som oppdaget henne og fikk stemmen hennes kringkastet heter Marius Christiansen, er 32 år gammel og tross sin unge alder en veletablert låtskriver, komponist og produsent fra Kristiansand.

Christiansen har komponert og produsert musikk for en rekke ulike oppdragsgivere. Han har blant annet vært medkomponist og produsert spellemannsvinner-albumet "Uppers, Downers, Screamers & Howlers" for Kjetil Grande og spellemannsnominerte "Jacket" for Marthe Wülf. Han har komponert og produsert filmmusikken til filmene "Sønner", TV-dramaet "Ran" og NRK-serien "Schmokk".

Referanser[rediger | rediger kilde]

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.8248268

http://www.fvn.no/kultur/konsertanmeldelser/Mystisk-apningskonsert-2257421.html

http://www.fvn.no/fvntv/Supersonic-2230643.html

http://wimp.no/wweb/artist/?artist=3658365

https://archive.today/20130703161922/http://www.l-a.no/kultur/article6499.ece