Aaron Cohen (1976)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Aaron Cohen
Født28. feb. 1976Rediger på Wikidata (48 år)
Montréal
BeskjeftigelseSkuespiller, skribent, forretningsdrivende Rediger på Wikidata
NasjonalitetIsrael
Canada

Aaron Cohen (født 28. februar 1976) var medlem av en tidligere israelsk spesialstyrke, konsulent når det gjelder antiterror basert i California, og administrerende direktør for sikkerhetfirmaet IMS Security.

Cohen ble født i Montréal, Canada, og ble utdannet ved Beverly Hills High School og Robert Land Academy i Ontario, Canada. Etter videregående skole forlot Cohen Los Angeles til fordel for Israel, derhan arbeidet på en kibbutz før han vervet seg til Israel Defense Forces. På midten av 1990-tallet, ble han medlem av en hemmelighetsfull undercover-enhet som drev overvåkning av mulige terrormistenkte i de israelsk-okkuperte områdene av Vestbredden, ofte mens de var utkledd som palestinske arabere.

Etter hans tre-års militære tjeneste de israelske styrkene returnerte Cohen til Los Angeles der han lanserte IMS Security Consultants, Inc., en ledende VIP-beskyttende tjeneste i Hollywood, som har gjort sikringsarbeidet for flere kjente skuespillere fra Hollywood, rockestjerner og myndighetspersoner. Aaron Cohen's har publisert boken Brotherhood av Warriors: Behind Enemy Lines. Han er stesønn av amerikanske filmskaperen Abby Mann.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]