18 Pages

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
18 Pages
Generell informasjon
GenreThriller
Utgivelsesår2022
NasjonalitetIndia
Lengde133 min.
SpråkTelugu
Bak kamera
RegiPalnati Surya Pratap Rediger dette på Wikidata
Produsent(er)Bunny Vasu
Foran kamera
MedvirkendeNikhil Siddharth, Anupama Parameswaran, Ajay, Posani Krishna Murali, Brahmaji, Raghu Babu, Kancharapalem Raju Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Premiere(r)23. desember 2022
Eksterne lenker

18 Pages er en indisk film fra 2022 regissert av Palnati Surya Pratap.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Siddhu er en app-utvikler som er avhengig av telefonen sin. Han bor alene, langt unna familien sin. Kjæresten hans er utro ham, noe som gjør Siddhu deprimert. Han angriper sin utro kjærestes nye sex-partner, noe som gjør at han får problemer med politiet. Kort tid senere oppdager han en bok, som viser seg å være en dagbok som tilhører Nandini. Men Nandini er en merkelig kvinne som ikke bruker mobiltelefon, og tror på menneskelig samhandling. Siddu utvikler etter hvert romantiske følelser for denne kvinnen. Nandini besøkte Hyderabad for å levere et brev fra bestefaren sin til en mann ved navn Venkat Rao.

I løpet av denne reisen besøker hun et barnehjem, hjelper en buss-konduktør, og så videre. Hun ble også angrepet av anonyme mennesker og ble forsøkt kidnappet. Men hun blir reddet av Dr. Sandeep (som også er Siddhus nabo) men når Siddhu reiser for å møte henne i hjembyen hennes, oppdager han en sjokkerende åpenbaring fra Nandinis bestemor om at både Nandini og venninnen Sanjana døde i en bil-ulykke ett år tidligere. Han tror at Nandini nå er død, men han oppdager ved en tilfeldighet at hun fremdeles er i live.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «18 Pages (2022)» (engelsk). Besøkt 9. august 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]