Wikipedia:Tinget/Arkiv/2013-19

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

[en] Change to wiki account system and account renaming[rediger kilde]

Some accounts will soon be renamed due to a technical change that the developer team at Wikimedia are making. More details on Meta.

(Distributed via global message delivery 30. apr 2013 kl. 05:59 (CEST). Wrong page? Correct it here.)

Dermed blir skillet mellom "vanlige" adminer og byråkrater enda mindre ... Nording (diskusjon) 30. apr 2013 kl. 16:16 (CEST)
Endre navn på bruekre var en oppgave som ble tillagt byråkrater for et par år siden, det var ikke noen sentral oppgave for dem. Oppgaven til byråkrater er å tilordne brukere til grupper, ikke minst å utnevne brukere til administratorer. — Jeblad 30. apr 2013 kl. 22:26 (CEST)
Er det fordi det ikke er mulig, eller fordi det ikke er ønskelig, at byråkratene på nowiki ikke har anledning til å fjerne admin- og byråkrat-status (slik at man hadde sluppet å plage stewardene på Meta)? Dugnad (diskusjon) 3. mai 2013 kl. 19:27 (CEST)

Vil dette si at jeg risikerer å få endret brukernavnet? Det er en bruker med samme navn på :en, den har riktignok ikke gjort så mange endringer de siste årene. Mulig brukernavnet også er i bruk andre steder. Hvordan bestemmes det hvem som får beholde brukernavn i slike tilfeller - ansiennitet, antall redigeringer, sist redigering, størst wiki? --Gaz (diskusjon) 7. mai 2013 kl. 09:39 (CEST)