The Other Woman (2009)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Other Woman
Generell informasjon
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde102 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiDon Roos
ProdusentCarol Cuddy
Marc E. Platt
Natalie Portman (eksekutiv)
Dan Bucatinsky (eksekutiv)
ManusforfatterDon Roos
Basert påLove and Other Impossible Pursuits 
av Ayelet Waldman
MusikkJohn Swihart
SjeffotografSteve Yedlin
KlippDavid Codron
Foran kamera
MedvirkendeNatalie Portman
Lisa Kudrow
Lauren Ambrose
Scott Cohen
Annen informasjon
Totalomsetning$452 191 [1]
DistributørIncentive Filmed Entertainment
Premiere
  • 16. september 2009 (2009-09-16) (Toronto)
  • 4. februar 2011 (2011-02-04) (USA)
Eksterne lenker

The Other Woman (original tittel: Love and Other Impossible Pursuits) er en amerikansk dramafilm fra 2009, skrevet og regissert av Don Roos. Filmen er basert på romanen Love and Other Impossible Pursuits av Ayelet Waldman, og distribueres av Incentive Film Distribution i USA. Filmen har Natalie Portman, Lisa Kudrow, Scott Cohen og Charlie Tahan i hovedrollene. Filmen handler om Emilia Greenleaf som tror hun drepte sin egen baby, mens barnet i realiteten led krybbedød.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Emilia er en ung advokat fra New York, som nylig har opplevd en stor tragedie: Hun og ektemannen Jack har tatt ut skilsmisse etter at deres eneste datter, Isabel, døde i krybbedød. Emilia oppdager også at hun er steril, og hun klarer ikke gå videre med livet sitt. Hun får også problemer med Jacks rasende eks-kone, Carolyn (spilt av Lisa Kudrow) som avsløres å være gravid.

Emilia klarer endelig å fortelle eks-mannen sin alle detaljene som hun aldri tidligere hadde klart å innrømme om dødsfallet til datteren Isabel. Den morgenen datteren hennes døde, fant Emilia henne ikke død i barnesengen slik hun senere påstod. Men Isabel døde egentlig liggende på brystet hennes, hvor jenta mest sannsynlig ble kvalt etter at Emilia hadde sovnet om kvelden. Den forferdelige skyldfølelsen etter at Emilia trodde at hun hadde forårsaket dødsfallet til hennes egen datter er den virkelige årsaken til hennes uro og psykiske problemer.

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Natalie Portman.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]