Portaldiskusjon:Forside/Arkiv 2017

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tigging[rediger kilde]

Kjære Wikipedia. Jeg har støttet Wikimedia Foundation Norge med penger, og jeg har skrevet og redigert mange artikler for dere. Derfor er det spesielt irriterende for meg å stadig få pop-ups med tigging når jeg er innom deres sider. Jeg forstår at dere trenger penger, men dette begynner å bli latterlig. Det begynner å bli vel irriterende, særlig når det dekker nesten hele siden, og man til stadig må klikke det vekk hver gang man besøker Wikipedia. Det gavner dere ikke, og jeg tror det finnes bedre måter å få støtte til deres prosjekt. --90.149.238.144 19. mar. 2017 kl. 00:21 (CET)

Hei, bannerne skal egentlig sette en informasjonskapsel når man klikker dem vekk (eller gir) som gjør at de ikke ses igjen, men det er ikke alltid det virker av ymse årsaker. Kampanjen er uansett ferdig på tirsdag nå, så det er ikke lenge igjen. Jon Harald Søby (diskusjon) 19. mar. 2017 kl. 03:53 (CET)
Til bidragsyter 90.149.238.144 (og andre som leser dette): Du skriver følgende: «jeg tror det finnes bedre måter å få støtte til deres prosjekt». Det er mulig, men i så fall er det fint om du deler din innsikt med oss. Som du kan lese fra denne siden så har stiftelsen som støtter opp under Wikipedia - Wikimedia Foundation (WMF) - lagt ned mye penger i servere, programutvikling osv. og alt det koster penger. WMF har utviklet en svært effektiv modell for innsamling av penger, i tillegg til at den med minimal forstyrrelse av nettsidene hvert år får inn store midler, bidrar det til at Wikipedia ikke er avhengig av hverken reklame eller offentlig støtte. Ulf Larsen (diskusjon) 8. des. 2017 kl. 19:35 (CET)

Mal:Other[rediger kilde]

Mal:Other bør fjernes fra siden, dette håndteres via Wikidata. — Jeblad 24. jun. 2017 kl. 11:00 (CEST)

Slettet. --Apple farmer (diskusjon) 24. jun. 2017 kl. 16:04 (CEST)