Liste over episoder av Weeds

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

En liste over episoder av amerikanske Showtimes TV-serie Weeds.

Oversikt[rediger | rediger kilde]

Sesong Antall
episoder
Premiere Finale Hjemmevideoutgivelser
Sone 1 Sone 2 Sone 4
1 10 8. august 2005 10. oktober 2005 11. juli 2006 (DVD), 29. mai 2007 (Blu-ray)[1] 3. september 2007[2] 1. august 2007[3]
2 12 14. august 2006 30. oktober 2006 24. juli 2007 (DVD og Blu-ray)[1] 7. januar 2008[4] 28. mai 2008[5]
3 15 13. august 2007 19. november 2007 3. juni 2008 (DVD og Blu-ray)[1] 26. mai 2008[6] -
4 13 16. juni 2008 15. september 2008 - - -

1. sesong (2005)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Manus Regissør Første gang vist Første gang vist i Norge
1 «You Can't Miss The Bear» Jenji Kohan Brian Dannelly 8. august 2005 14. august 2006
Den hjemmeværende husmoren Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) blir enke og begynner å deale marihuana for å forsørge sine to sønner samtidig som hun prøver å opprettholde sitt image i den billedskjønne forstaden Agrestic. I mellomtiden forsøker hennes nabo, Celia Hodes i skole-foreldreforeningen (Elizabeth Perkins) å ta sin datter Quinn (Haley Hudson) på fersk gjerning sammen med Nancys sønn Silas (Hunter Parrish).
2 «Free Goat» Jenji Kohan Brian Dannelly 15. august 2005 -
Silas furter når han får vite at Celia har sendt Quinn til Mexico. Celia tar affære med Dean (Andy Milder)s forretning. Doug (Kevin Nealon) foreslår at Nancy starter en forretning for å skjule sin dealing. Heylia (Tonye Patano) vise liten forståelse når Nancy går tom for penger. Shane (Alexander Gould) savner sin avdøde far (Jeffrey Dean Morgan).
3 «Good Shit Lollipop» Roberto Benabib Craig Zisk 22. august 2005 -
Celia forsøker å kurere sin datter Isabella (Allie Grant) for hennes vektproblemer. Silas prøver seg på den døve jenta Megan (Shoshannah Stern). Nancy undersøker idéen om marihuana-penslede bakervarer. Agrestic hjemsøkes av en puma, til Shanes store forlystelse.
4 «Fashion of the Christ» Jenji Kohan Burr Steers 29. august 2005 -
Nancys trøbbelskapende svoger Andy (Justin Kirk) kommer for å bli en stund, noe som antenner ilskne reaksjoner fra Silas, Nancy og skole-foreldreforeningen. I mellomtiden kommer Celia med et bombenedslag overfor sin mann.
5 «Lude Awakening» Devon K. Shepard Lee Rose 5. september 2005 -
Celias brystkreft gir henne et nytt perspektiv på livet. Shane får problemer på skolen når han prøver å skille seg ut. Nancy får seg en oppvekker om sin livsstil når hun besøker Heylia for å kjøpe mer pot. Og Andy sørger for å bli arrestert for besittelse.
6 «Dead in the Nethers» Michael Platt og Barry Safchik Arlene Sanford 12. september 2005 -
Celia slår lag med Nancy og Conrad (Romany Malco) for en natt ute på byen, for å kurere sin jungelfeber. Andy innleder et uærlig forhold. Lupita (Renee Victor) begynner å bli mistenksom på Nancy og starter å etterforske hvor hun får pengene sine fra.
7 «Higher Education» Shawn Schepps Tucker Gates 19. september 2005 -
Shane har en ny venn, men Andy er mer interessert i guttens mor. Celia legger seg inn for å utføre et kirurgisk inngrep og mottar et besøk fra sin mor (Concetta Tomei). Nancy oppdager en ny verden av kunder ved det lokale universitetet, men i prosessen skaffer hun seg en fiende.
8 «The Punishment Light» Rolin Jones Robert Berlinger 26. september 2005 -
Nancy forsøker å håndtere den konkurrerende dealeren Alejandro (Vincent Laresca). Shane får et rykte i karate-klassen sin. Doug, Andy og Lupita slåss mot gnagere og marihuana når Nancy og guttene drar ut av byen. Og Celia skryter av å ha ligget med Conrad overfor sin mann.
9 «The Punishment Lighter» Matthew Salsberg Paul Feig 3. oktober 2005 -
Nancy får trøbbel på grunn av sin dealing ved universitetet, men Heylia får åpnet øynene hennes. Nancys nye bakeri åpner. Silas finner en ny familie hos Megans. Shane spiller for å bli satt på adferdsmodifiserende medisiner. Og Celia kommer i konflikt med en viljesterk mor fra skole-foreldreforeningen.
10 «The Godmother» Jenji Kohan Lev L. Spiro 10. oktober 2005 -
Heylia holder Conrad unna Nancy. Celia er himmelfallen over Isabellas seneste interesse. Andy innkalles til militærtjeneste. Silas begynner med narkotika og skaper et oppklarende argument mellom seg og sin mor. Nancy og Conrad starter opp sin forretning sammen med sitt nye kartell: Doug, Alejandro, Andy, Dean og Sanjay (Maulik Pancholy). Og Nancy finner en ny mann, Peter (Martin Donovan), som viser seg å være en DEA-agent.

2. sesong (2006)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Manus Regissør Første gang vist
1 «Corn Snake» Jenji Kohan Craig Zisk 14. august 2006
Celia bestemmer seg for å stille til valg til bystyret etter å ha blitt nektet hjelp. Nancy prøver å bevare roen etter at hun finner ut at Peter jobber i DEA. Andy prøver å komme seg inn på skole for å bli en rabbiner for å unngå å bli sendt til Irak. Sanjay får problemer på bakeriet.
2 «Cooking with Jesus» Jenji Kohan Craig Zisk 21. august 2006
Andy, Doug og Nancy går på en hasjmesse hvor Nancy kjøper en plante. Andy kommer seg inn på rabbinerskolen. Celias familie svikter henne mens hennes valgkampanje fortsetter. Megan kommer seg inn på Princeton og Peter forteller Nancy at han vet hun selger marihuana når hun prøver å forlate ham.
3 «Last Tango in Agrestic» Robert Benabib Bryan Gordon 28. august 2006
Nancy og Peter rømmer for å beskytte forholdet. Celia melder Isabelle på et treningsprogram og blir uvillig involvert. Heylia blir besatt av Joseph som er medlem av Nation of Islam. Andy underviser Shane om onanering og Conrad bestemmer seg for å hjelpe Nancy med å kjøpe et hus til å dyrke marihuana i.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b c «Weeds on DVD, Release Info., News at TVShowsOnDVD.com». TVShowsOnDVD.com. Besøkt 26. januar 2009. 
  2. ^ «Weeds - Series 1 - Complete (2005)». Amazon.com, Inc. Besøkt 26. januar 2009. 
  3. ^ «Weeds: Complete 1st Season». DVDOWN UNDER. Besøkt 26. januar 2009. 
  4. ^ «Weeds - Series 2 - Complete (2006)». Amazon.com, Inc. Besøkt 26. januar 2009. 
  5. ^ «Weeds: Complete Season 2». DVDOWN UNDER. Besøkt 26. januar 2009. 
  6. ^ «Weeds - Series 3 - Complete». Amazon.com, Inc. Besøkt 26. januar 2009. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]