Hallagerbakken skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hallagerbakken skole
MottoSammen for læring
LandNorge
TypeBarneskole, 1.–7. trinn
Org.nummer974590417
Grunnlagt1982
ByOslo
BydelSøndre Nordstrand
AdresseHallagerbakken 104
RektorJohn Myrlund
Elever310
Ansatte41
Nettstedhallagerbakken.osloskolen.no (no)
Beliggenhet
Kart
Hallagerbakken skole
59°50′28″N 10°47′32″Ø

Hallagerbakken skole er en 1-7 skole (barneskole) beliggende øst i Oslo ved Holmlia i bydel Søndre Nordstrand. Den dekker områdene i Holmlia: Hallagerbakken, Gamlelinja, delvis Ravnåsen og Ravnkroken, Asperud, delvis Sloreåsen.

Mottoet «Sammen for læring» peker på skolens forventning til at elever, lærere og foresatte, godt støttet av Aktivitetsskolen, tar samarbeidet om elevenes læring og utvikling på alvor.

På områdene tilpasset opplæring, resultatoppfølging, arbeidsmiljø, trivsel og skole/hjem samarbeid skårer Hallagerbakken skole langt over Oslogjennomsnittet i forbindelse med brukerundersøkelsen. På spørsmål om Aktivitetsskolens innhold, trivsel og trygghet er det en markant fremgang. Foresatte uttrykker stor grad av tilfredshet med tilbudet og 83 % er fornøyd med aktivitetsskolens bidrag til elevenes faglige utvikling.

Faktisk er Aktivitetsskolen Hallagerbakken den Aktivitetsskolen i Oslo som går mest frem på brukerundersøkelsen i forhold til aktivitetstilbud og faglig utvikling. Dette viser brukerundersøkelsen for 2011.

Skolen har ca. 54 % minoritetsspråklige elever. Den ligger på Hallagerbakken og avgir elever til Holmlia ungdomsskole.

Rektorer[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]