FinansWatch

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
FinansWatch
Nettstedfinanswatch.no (no)
Type nettstedNettavis, presse
Tilgjengelige språkbokmål
Lansertjanuar 2020

FinansWatch er en nettavis som ble etablert i januar 2020 og har planlagt lansering våren 2020.[1] FinansWatch er en abonnementsbasert, uavhengig og objektiv bransjeavis som retter seg mot alle som har interesse for den norske finanssektoren.

Tjenesten dekker små og store nyheter innenfor finansbransjen, fra breaking news til dybdeartikler. Dekningen omfatter banker og andre selskaper innen finans, pensjon, forsikring og fintech, samt personer i bransjen og reguleringen av sektoren.

FinansWatch ledes av redaktør Magnus Eidem[2] (f. 1975) som tidligere har jobbet 14 år i Dagens Næringsliv.

FinansWatch er et søsken til danske Finanswatch.dk, som er eid av Watch Medier A/S. Watch Medier er en del av Danmarks største nyhetskonsern, JP/Politikens Hus, og ble etablert i 2010. Watch Medier består i dag av en redaksjon på 65 journalister fordelt på 13 redaksjoner.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Njie, Ragnhild Aarø. «Watch Medier bekrefter norsk lansering - henter fra Dagens Næringsliv og Finansavisen». kampanje.com. Besøkt 18. februar 2020. 
  2. ^ Saue, Ole Alexander (15. februar 2020). «(+) Tidlegare DN-journalist Magnus Eidem blir redaktør for ny finansavis med milliardkonsern i ryggen». Medier24.no (norsk). Besøkt 18. februar 2020. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]