Diskusjon:Thorgrim O. Bredesen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Absolutt alt som trenger kildehenvisninger er nå ordnet opp i. Det eneste er referanse nummer én som kanskje er noe ugyldig?

Jepp, blogger holder ikke som referanser, med mindre det er personen selv som blogger. KEN 5. mar 2009 kl. 19:17 (CET)

Å bruke skattelisten som kilde er kanskje litt upassende, med mindre skatteopplysninger er viktig for artikkelen. Hvis ingen ser et problem med å fjerne den henvisningen så blir jeg å gjøre det. 31. aug 2009 kl. 12:55 (CEST)

Skattelisten blir brukt for å dokumentere fødselsdato og navn, da det tidligere hersket en viss uenighet om dette. Skattelistene er imidlertid offentlige, og jeg har ingen betenkeligheter med å benytte disse som kilder. Om du finner tilsvarende dokumenterbar informasjon uten inntektsopplysninger, står du selvfølgelig fritt til å skifte ut nåværende kilde. Drama Lama 1. sep 2009 kl. 17:27 (CEST)

Guilt by association[rediger kilde]

Jeg fjernet[1] følgende

Politiets sikkerhetstjeneste beskrev i 2005 Vigrids ideologi som rasistisk og voldelig.[1]

Referanser
  1. ^ «- Ekstremt rasistisk og voldelig». Østlands-Posten. 10. desember 2005. Arkivert fra originalen 26. januar 2009. 

på bakgrunn av at dette ikke omhandler subjektet for artikkelen, men en organisasjon han har vært leder av. Dette kan oppfattes som forsøk på «Guilt by association» Som man sier på engelsk Wikipedia om dette fenomenet « Beware of claims that rely on guilt by association, and biased, malicious or overly promotional content.» en:WP:BLPSTYLE og en:WP:COATRACK

Per WP:BLP skal slikt stoff fjernes øyeblikkelig. Nsaa (diskusjon) 5. sep. 2015 kl. 11:48 (CEST)[svar]

Infoboks biografi[rediger kilde]

I infoboks biografien står det at Thorgrim Bredesen er medlem av Vigrid. Dette bør fjernes da han ikke lenger er med i Vigrid og ikke har vært det på mange år.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Perandersen11 (diskusjon · bidrag) 2019-03-19T22:59:11‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Tja, han har jo vært leder i Vigrid, noe som kanskje er hovedårsaken til at vi har artikkel om han. Det er vel sånn sett høyst relevant å ha dette i boksen. Men jeg la inn 2009 som sluttår i boksen, og det bør vel vise greit at han ikke lenger er aktiv der? Hilsen Kjetil_r 19. mar. 2019 kl. 23:38 (CET)[svar]