Diskusjon:The Elder Scrolls III: Morrowind

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen The Elder Scrolls III: Morrowind er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Norsk eller amerikansk utgivelse i infoboks[rediger kilde]

Så vidt jeg vet er utgiveren i Norge Ubisoft - men jeg tror Bethesda ga spillet ut selv i USA. Kan dette stemme? Hvilken av dem bør jeg da velge?

Uansett har jeg vært inkonsekvent - i mangel av andre data brukte jeg amerikanske utgivelsesdatoer. Noen norsk aldersgrense vet jeg ikke om.

Men altså - skal det brukes det amerikanske eller norske utgaven som grunnlag for informasjonen i infoboksen? Ornilnas 24. jan 2006 21:51 (UTC)

Ettersom vi er på norsk Wikipedia, så vil jeg foreslå at norsk informasjon kommer i første rekke. Spesielt aldersgrenser synes jeg er noe irrelevant hva amerikanerne arbeider med. Men utgivelsesdatoer synes jeg gjerne kan listes opp for USA, Europa og Norge (hvis sistnevnte skiller seg fra de to andre). Problemet med eldre spill blir nok å finne de norske utgivelsesdatoene. Med nyere spill er det enklere, da Gamer.no er nokså oppdatert på området. Og Ubisoft har distribuert Elder Scrolls III-spillene i Europa, ja, noe jeg oppdager når jeg ser etter. (Akkurat nå brukte jeg ToTheGame.com, men den inneholder, som Gamer.no, bare nye spill.) Lykke til uansett. :)  – Jonas Riise Hamre (Diskusjon|Bidrag|E-post) 29. jan 2006 kl.11:54 (UTC)

"Spillet"-overskriften[rediger kilde]

Jeg har vært litt usikker på den typen overskrift i andre artikler. Det er jo tross alt "Spillet" hele artikkelen handler om! I World of Warcraft brukte jeg "Spillets oppbygning" i stedet. Det er jo ikke alltid det vil passe. Til syvende og sist bør vi vel sikte oss inn mot å unngå slike generelle overskrifter, da all informasjonen kan puttes i "Bakgrunnshistorie" o.l.. Men innen vi har nok til å putte inn slike overskrifter, mener jeg vi ihvertfall bør prøve å finne alternativer til overskrifter som "Spillet" :) Ornilnas 18. feb 2006 kl.16:40 (UTC)

Helt enig. Jeg satt og funderte i ti sekunder, og så valgte jeg det i mangel på noe bedre. Jeg ville bare skyve det avsnittet ned ettersom jeg ikke mener det burde være en del av innledningen. La oss jakte på stadig nye alternativer. Jeg erstatter «Spillet» med «Spillets oppbygning» nå, selv om det beskriver temaet langtfra like godt som gameplay. Grr. :-)  – Jonas Riise Hamre (Diskusjon|Bidrag|E-post) 18. feb 2006 kl.17:00 (UTC)