Diskusjon:Rosenborg Ballklub/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er ikkje denne siden altfor lang ? (IMI 5/1-06)

Nei, det vil jeg da ikke si. Historien om klubben kunne for eksempel vært mye lenger (se Bodø/Glimt og Hamarkameratene). Forøvrig lages underskrift automatisk ved å skrive ~~~~. --Torstein 5. jan 2006 kl.10:53 (UTC)
Som Vålerengasupporter skammer jeg meg over den latterlige artikkelen vi har. Deres er faktisk ganske fin, ikke for skrytete heller. -Dikern

Drakt ++[rediger kilde]

Ok. Jeg har en del peiling på Rosenborg så jeg skal prøve å lage denne litt bedre. Men burde vi ikke ha et bilde av den nye drakta. Jeg vet ikke hvordan man gjør det. Men kommer med et forslag. Og hvem satte inn Kone rett før meg?? Æsj ass.

Youssef Kone eller Yssouf Kone?[rediger kilde]

Hva blir det til? Et kjapt søk etter begge disse navnene hos Google viser at førstnevnte er i klar «overvekt». Jeg foreslår derfor at det navnet brukes, om ikke noen kommer med referanser til at Yssouf er det riktige navnet. — Toreau 31. jan 2006 kl.20:19 (UTC)

Bør vel anta at Rosenborgs hjemmeside skriver navnet korrekt? De skriver det YSSOUF KONE [1]. mali 31. jan 2006 kl.20:23 (UTC)
Nei, jeg antar slett ikke at en web-redaktør i Rosenborg skriver dette navnet riktig. Jeg vil ha en «veldig uavhengig» referanse før jeg tror noe som helst. Det som slår meg er antallet «forholdstreff» hos Google. Meget mulig jeg er ute og kjører, men det er ikke så viktig for min del; jeg vil ha en skikkelig referanse. — Toreau 31. jan 2006 kl.23:26
Å herregud Toreau. Nå dreit du deg ut. Det er en annen spiller som heter Yousef Kone, og han spiller på Chelsea eller noe. Skal du stole på google? Ha Ha. Neinei. Nå er du ute å kjører. Rbk.no er da vel pålitelig? Tenk før du sier noe! --84.202.23.114 13. feb 2006 kl.15:23 (UTC) (UTC)
Åh, jeg tenker. ;) Problemet er at jeg – i motsetning til deg, tydeligvis – ikke ønsker å forholde meg til et fåtall av referanser, selv om RBK.no er ganske så «offisiell» i dette tilfellet. Om man søker etter «Youssef Kone», så får man f.eks. treff som stemmer overens med Rosenborg-spilleren hos både SoccerStats.com, NIFS (Norsk Internasjonal FotballStatistikk, flere steder på RBK.no, i mange norske aviser (og andre medier), og mange andre steder. Jeg sier ikke at Yssouf nødvendigvis er galt; jeg sier bare at jeg ønsker flere referanser på at det er riktig. Om noen fra Trondheim leser dette, så kan de da vel stikke innom brakka og spørre? Toreau 13. feb 2006 kl.17:09 (UTC)

Nå kommer denne litt sent, men: Tja. Jeg hadde rett. Hva mer kan man si? Men du gjorde god research, Toreau --Marcus 11. apr 2006 kl.12:31 (UTC)

Steffen Iversen til Rosenborg?[rediger kilde]

rbkweb.com melder dette. Satte han inn.

hm... "bekrefter interessen" ikke akkurat noe nytt. Brann har jo også vist interesse... - Ferale 11. feb 2006 kl.16:25 (UTC)
Fjernet igjen. La oss vente til det er 100% sikkert. Toreau 11. feb 2006 kl.17:25 (UTC)
Helt enig! Sorry!. Men!!! se denne da! (fra den offiselle siden? Burde ikke denne linken legges ut eller noe? Dette er jo stort. Heier du på Rosenborg?

Toppscorerlisten[rediger kilde]

Jeg ser at Knut Torbjørn Eggen er oppført som toppscorer i 1978. OG at Steinar Nilsen var toppscorer i 77. Stemmer dette?

Hvis det er riktig med Eggen, var han 18 år i 78. Er det noen som har lagt inn dette på tull eller er det riktig.

Jeg antar at det ikke er den samme Nilsen som i dag trener Tromsø. han var 5 år i 77. I så fall er referansen på hans navn feil.

Jeg har sett at andre med like navn blir skilt ad ved at fødselsår angis i selve artikkelnavnet. Jeg er såpass fersk på dette at jeg ikke vil gjøre det. Kanskje noen eksperter skulle se på det. F. eks. linke den rette Nilsen til en ny Steinar Nilsen med riktig fødselsår.

Teodor

Artikkelen Knut Thorbjørn Eggen hevder at han kom til Rosenborg i 1979, så her er åpenbart en av artiklene feil. Jeg vil tippe at Rosenborg Ballklub er feil, da en 18 år gammel midtstopper neppe blir toppscorer. --Kjetil Ree 19. sep 2006 kl. 21:03 (UTC)

Det er helt riktig at Eggen ble toppscorer i 1978, for da var han nemlig over 30 år! han ble født på 40-tallet, ikke 60-tallet.....

Fredrik Stoor[rediger kilde]

Jeg la inn Fredrik Stoor som spiller på Rosenborg, selv om overgangen ikke er 100% klar ennå. Den skal være klar 1. Januar. Alt skal være bortimot klart, men noen små formaliteter gjenstår. Det er jo en byttehandel hvor Hammarby får Sebastian Eguren, så at ikke alt er helt klart er forståelig.

Wikipedia ska enbart bestå av fakta. Det är liksom grundregeln. Det är inte heller en nyhetsförmedlar så det finns absolut ingen anledningen att ha med Stoor som RBK-spelare än. Egurens agent säger att förhandlingarna med Hammarby är långt ifrån att lösas, och fallerar den övergången faller även Stoors övergång åt motsatt håll. Summa summarum, Stoor är ICKE klar för RBK.
Jeg er helt enig! Frem til overgangen er 100% klar, så er ikke Stoor RBK-spiller. – Toreau 3. des 2006 kl. 15:48 (CET)

Spillerstallen[rediger kilde]

Er det nødvendig å ha en egen bolk i artikkelen med nåværende spillerstall når man kan se hele stallen nederst på siden (hentet fra Mal:Rosenborg)? Det holder vel å ha ett sted å oppdatere? SaraS 14. feb 2007 kl. 22:27 (CET)

Jeg er helt enig, og fjernet oversikten i selve artikkelen. Toreau 15. feb 2007 kl. 15:37 (CET)

Objektivitet[rediger kilde]

"Denne artikkelens objektivitet er omstridt. Redigeringer som mangler referanser og/eller avviker fra en objektiv fremstilling, kan bli fjernet."

Hva er omstridt? --Kjell Tore 20. nov 2007 kl. 01:05 (CET)

Ja si det. Den som la inn det burde kanskje skrive her nøyaktig hva han mener bør gjøres om? Candyman777 20. nov 2007 kl. 15:29 (CET)

Malen ble lagt til i denne endringen av Bruker:Marsh. Zigkill 20. nov 2007 kl. 19:07 (CET)
  • RBK tilbake til start: [2]
  • Rosenborg erkjenner uheldig taushetsformulering: [3]
  • Livsvarig taushetsplikt i Rosenborg: [4]

Kallenavn[rediger kilde]

Troillongan, Troillan blir helt feil. Det er ikke noe poeng å skrive oi, det er l-lyden som endres, o-en får kanskje bare en liten ekstra lyd bak (egentlig y-lyd i dette tilfellet). j bak konsonant er vanlig for å vise palatalisering.

og det skrives ung, ikke ong. ong ville blitt uttalt ång, som i norge/nårge (riktignok kan det vel passe med trøndernes uttale av ordet yngre som ofte uttales med ø-lyd)

Altså bør det vel egentlig skrives trolljungan, trolljan eller lignende. eventuelt bør bokmål brukes.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.202.150.85 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)


John Pelu[rediger kilde]

Er nå solgt til Haugesund, og bør fjernes som spiller i Rosenborgs stall!

Spillere som har vært med på benken[rediger kilde]

Hva med spillere som Even Barli og Jonas Svensson som har vært med i kamptroppen? Skal ikke de være med på spilleroversikten? Barli har vært mer på benken enn 2. keeper Bråten så langt i sesongen Dette usignerte innlegget ble skrevet av KS88 (diskusjon · bidrag) 15. apr 2010 kl. 20:15 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Listen over spillere baserer seg på spillerstallen som ligger på Rosenborgs hjemmeside. Der er de foreløpig ikke med. – Cocu (d) 15. apr 2010 kl. 20:46 (CEST)

Opprinnelig navn[rediger kilde]

Siterer: «Klubben ble stiftet under navnet Odd 19. mai 1917, oppkalt etter Odd Skien (som i dag heter Odd Grenland)» Hva menes med dette? Kronny (diskusjon) 26. mar 2012 kl. 22:40 (CEST)

Hva mener du med dette spørsmålet? :) Da klubben ble startet i 1917, så ble den oppkalt etter klubben Odd Skien. Er ikke verre enn det...? :) Toreau (diskusjon) 28. mar 2012 kl. 14:21 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rosenborg Ballklub. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 20:01 (CEST)[svar]