Diskusjon:Ravn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Utbredelse[rediger kilde]

Under "utbredelse" er det et verdenskart markert med rødt eller ingenting. Og under det er det tre forskjellige farger (ingen av dem er røde) som skal representere noe på kartet?

~ Jetro 9. jul 2006 kl.01:17 (UTC)

Jepp, det er det nå ryddet opp i. Hanno 19. jul 2006 kl.15:05 (UTC)

Språkform[rediger kilde]

Jeg er forholdsvis ny på Wikipedia. Så jeg skal gå litt stille i dørene. Derfor skriver jeg en kommentar istedenfor å gå direkte inn og rette tilbake. Men jeg synes det er en uskikk å rette fra en språkform til en annen (svart til sort) i andres tekster slik Sigurdhu har gjort i denne artikkelen, spesielt når det meg bekjent er et flertall av bokmålskribenter som bruker den første formen i dag. Jeg kan godt leve med "sort", men jeg synes Sigurdhu også burde være så tolerant at han kan tåle å se en annen form enn sin egen "sorte". Forøvrig takk til Sigurdhu for de konstruktive endringene.H.tjerns 26. apr 2010 kl. 09:10 (CEST)

Det er i utgangspunktet den som oppretter artikkelen som skal få bestemme språkformen (innen for rammene av bokmål/riksmål). Så lenge artikkelen er konsekvent og korrekt bokmål/riksmål, skal språket ikke «rettes opp». Hvis dette var tilfellet, kan du tilbakestille endringene med god samvittighet. - Soulkeeper 26. apr 2010 kl. 09:16 (CEST)

Fremdeles - eller egentlig (gjen-)innført ?[rediger kilde]

Artikkelen hevder: "Ravn-fanen eller Ravnebanneret, blir fremdeles brukt av åsatroende i Danmark."

Dette tror jeg ikke; jeg tror den rett og slett har blitt tatt i bruk, i dagens Danmark, av den gjengen som har bestemt seg for å foregi å være "åsatru"... Og hvorvidt den da er innført, eller gjeninnført, er noe jeg ikke tror noen vet, av ren og skjær mangel på relevante historiske kilder. Autokefal Dialytiker (diskusjon) 11. jun. 2022 kl. 19:22 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ravn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. des. 2023 kl. 11:31 (CET)[svar]