Diskusjon:Pete Best

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Leksikon, ikke avis/magasin[rediger kilde]

Har fjernet et intervju som lå i artikkelen. Wikipedia er ikke en avis eller et tidsskrift og har følgelig ikke artikler med intervjuformen. Teksten er limt inn under om noen har interesse av det. Ulf Larsen 24. nov 2007 kl. 16:14 (CET)

Norsk intervju med Pete Best[rediger kilde]

Den 5. oktober 2002 intervjuet Den Norske Beatles-klubben Pete Best i Sverige.

Da The Beatles fikk kontrakt med EMI spilte dere "Love Me Do". Spilte dere den låta noe særlig før det?

- Vi spilte den i Hamburg, for det var da vi fikk platekontrakt. Brian skrev til oss at vi skulle ha en innspillingsøkt den 6. juni, så vi øvde på "P.S. I Love You" og "Love Me Do". George Martin ønsket at vi skulle spille noe annet, men vi ville ha våre egne låter, så vi øvde hardt. "P.S. I Love You" var vanskeligere enn "Love Me Do", med munnspill og gitarene. Vi spilte låtene for det tyske publikummet og bestemte oss så for å spille de inn.

Da du forlot The Beatles var du 20 år gammel. Beatles den gang var ikke det Beatles vi kjenner i dag. Hva savnet du mest da du måtte slutte: Var det å ha et band, eller dine nære venner?

- Bandet! Jeg hadde fortsatt mine fans, de var lojale. Når de gikk for å se Beatles spille, så kom de alltid for å se meg og mitt Lee Curtis And The All-Stars også. Det var veldig fint å ha deres støtte. Det er hardt å arbeide i et band, men når du må starte opp en gang til, fra begynnelsen, så må det enda mer hardt arbeid til.

Kan du si litt mer om støtten du fikk av fansen?

- Det var mange snodige reaksjoner. George Harrison fikk et blått øye, Brian Epstein ble truet av en fan, og det var demonstrasjoner. Veldig mange fans støttet meg og kom for å se meg og mitt nye band. Selv om de fortsatt var Beatles-fans, kom de fortsatt for å se meg opptre, og det var fint.

Hva slags musikk hører du på i dag?

- Alt og ingenting. Jeg har veldig bred smak. Alt fra bluegrass, jazz, big bands, alt mulig, til og med Beatles-musikk. Mitt favorittalbum er ”Revolver.” Jeg hører på Beatles hvis jeg liker det, hvis ikke…

Og det verste Beatles-albumet er…?

- Jeg tror ikke det finnes noe dårlig Beatles-album. Noen er kanskje blitt kritisert, men jeg synes de er gode alle sammen.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pete Best. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 03:34 (CEST)[svar]