Diskusjon:Lyngør

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvordan forholde seg til følgende: Lyngør er en gammel uthavn og et lite tettsted (tilfredsstiller ikke Statistisk sentralbyrås krav[hvilke?]) som ligger i Tvedestrand kommune.... Samtidig er det lenger ned påpekt at: I 1991 ble Lyngør kåret til Europas best bevarte tettsted.[1] --Profero (diskusjon) 4. jun. 2018 kl. 21:13 (CEST)[svar]

SSBs tettsteddefinisjon er at husklyngen skal ha minst 200 innbyggere og at hus ikke må ligge mer enn 50 meter unna alle andre hus i klyngen. Dette er muligens en problematisk definisjon på steder som har mange fraflyttede hus som fungerer som feriehus og som få er folkeregistrert på. Er det husene/bygningene som skal definere "tettstedaktigheten" eller er det fastboende mennesker. Steder kan ha langt flere beboere i juli feks enn i november. (Om Lyngør er et slikt sted vet jeg ikke)
--Fusentast (diskusjon) 16. nov. 2021 kl. 12:22 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lyngør. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. des. 2023 kl. 04:01 (CET)[svar]