Diskusjon:Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Wikipedia Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 31, 2015.

Trenger bilder[rediger kilde]

{{Trenger bilde|Norge}}
Bilde av selve pokalen, men også kvinnene på listen. - Mr. Hill 7. nov 2011 kl. 17:01 (CET)

Ser ut til å være delvis løst, men vi skulle gjerne hatt et pokalbilde. --M O Haugen (diskusjon) 18. nov 2012 kl. 15:07 (CET)
Hvis jeg ikke husker helt feil så mener jeg at Kongepokalen til Norske mestere ser helt lik ut i alle idretter (unntak for Kongemerket som jo skiftes ut ved ny monark). Og da har jeg et bilde av Håvard Lorentzen med Laurbærkrans og kongepokal. Den er riktignok utdelt under Sprint-NM på skøyter 2012. Bildet er riktignok ikke av den største kvalitet med lysgjenskinn i pokalen. Men en Kongepokal er fortsatt en Kongepokal. Hvis bildet er brukanes så kan andre gjerne både flikke snu og vende på bildet til annet bruk. Mvh --Migrant (diskusjon) 19. nov 2012 kl. 15:01 (CET) Presiserende kommentar --Migrant (diskusjon) 19. nov 2012 kl. 15:05 (CET)

Frøkner og fruer[rediger kilde]

Bør vi bruke navnet utøveren hadde på det tidspunkt hun vant pokalen, slik som det er gjort med Grete Andersen/Waitz, eller bør vi bruke det gifte navnet hele veien, slik det er gjort med f.eks. Berit Tøien Berthelsen, selv om det blir brukt her flere år før de giftet seg?

Jeg mener det første, men før jeg setter i gang med å pipe Sissel Falck-Jørgensen, Oddrun Lange, Tove Dønnum m.fl, skal jeg vente på andres meninger. Pål N. 25. aug 2011 kl. 16:21 (CEST)

Jeg er enig med deg. Det jeg ser mange statistikker gjør når det gjelder personer som er markant mer kjente som sitt gifte navn, er formen Grete Andersen (Waitz), eller Trine Solberg (Hattestad). Liker du ikke den, kjører du navnet de hadde ved mottakelse. - Mr. Hill 25. aug 2011 kl. 16:36 (CEST)
Enig med Mr. Hill her, navnet i tabell som ved mottakelse og eventuelt med mest kjent navn i parantes, hvis det navnet er et annet enn ved mottakelse. Liker ikke oppkontruerte navn da det forvirrer mere enn det klargjør. Og en annen ting, navne-artikler bør ha tidligere offisielle navn som omdirigeringer lettere å fange opp internlenker. Mvh --Migrant (diskusjon) 19. nov 2012 kl. 15:01 (CET)
Omdirigeringer fra ulike navn bør være med. Jeg har tenkt på det, men kan ha oversett noen. - Mr. Hill (diskusjon) 27. nov 2012 kl. 16:12 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 14 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 00:07 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 20 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2017 kl. 06:52 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 21 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jul. 2017 kl. 11:10 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 23:25 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kongepokalvinnere i friidrett for kvinner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. jul. 2019 kl. 21:51 (CEST)[svar]