Diskusjon:Kombinert

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ajourføring trengs![rediger kilde]

Flyttet hit fra Brukerdiskusjon:Orland

Hei Morten, jwg skjønner at jeg nok kanskje formulerte meg litt dårlig da jeg prøvde å oppdatere artiklen om kombinert. Men kan du hjelpe meg slik at jeg kan få gjort det ordentlig. For det som står der om øvelser nå er jo rett og slett feil.

Det står at det er Gundersen med 2 omganger i hoppbakken og 15km langrenn. Samt det står om sprintøvelsen. Begge disse øvelser er fjernet fra programmet.

Fra og med 2010 så ble det arrangert 2 individuelle øvelser, en med 1 hopp i normalbakke (K90) og så 10km langrenn (Gundersen metoden) etterpå. Og en øvelse med 1 hopp i stor bakke (K120) og så 10km langrenn (Gundersen metoden etterpå) I tillegg har man gjort noen forsøk på en ny variant av fellesstart (Ikke slik man hadde i VM 2009) men her hopper man først og så har man fellesstart, hvor utøverne går X antall strafferunder i løpet av langrennet, alt ettersom hvor langt bak vinneren av hopprennet de var. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Kjetil Eggen (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei, Kjetil. Jeg vet sant og si ikke så mye om kombinert selv, og det var nok tilfeldig at jeg ble bedt om å se på artikkelen tidligere i dag. Jeg flyttet dette hit fra min diskusjonsside, i håp om at noen fagkyndige personer fanger det opp og deltar i diskusjon og artikkelforbedring. Saken er at det meste av artikkelstoffet vårt om vinteridrett er utviklet til artikkelsuiter med en innarbeidet rutine for artikkeldisposisjon, artikkelnavn og hvilke artikler som «trengs». Jeg satser på at noen kloke veiledere dukker opp her snart.
En annen sak: de siste opplysningene du la inn i ettermiddag, om OL-mestre i kombinert, finnes allerede med et forholdsvis ryddig oppsett i artikkelen OL-medaljører i kombinert (som riktignok ikke er oppdatert med 2010-navn); så kanskje du kan videreutvikle stoffet i den artikkelen i stedet!?
Merk at vi også har noe stoff i Nordiske_grener_under_vinter-OL#Kombinert og i kryssoversiktene Mal:OL-vinnere i kombinert; Mal:OL-vinnere i kombinert (sprint) og Mal:OL-vinnere kombinert lag. Ha en god kveld! MVh --M Haugen (diskusjon) 18. mai 2012 kl. 23:28 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kombinert. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 22:59 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kombinert. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. nov. 2017 kl. 06:39 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kombinert. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 15:06 (CEST)[svar]