Diskusjon:Jaguar (bil)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:38 (CEST)[svar]

"Navnet om"[rediger kilde]

Avstår nå fra å redigere artikler her på wikipedia, men kan likevel ikke la være å påpeke at ordlyden "Det ble navnet om", er ikke spesielt godt språk! Vil i all beskjedenhet foreslå "Det ble gitt nytt navn", eller "Bilmerket fikk nytt navn". Kanskje en av de gudsbenådigede op'ene kan korrigere denne språklige lapsusen? (Tips: "lapsus" er ikke en wikiartikkel.) --Eivindgh 27. mar. 2016 kl. 22:59 (CEST) (Jævlig spent på hvor mange sekunder det tar før en op setter <<hurtigslett>> på dette innlegget!)

Ingen grunn til å slette innlegget. Fikser skrivefeilen. – Danmichaelo (δ) 27. mar. 2016 kl. 23:02 (CEST)[svar]
byttet det navn fordi er jo en meget mild ordlyd på noe som var en ren og skjær nødvendighet. Det var intet mindre enn usalgbart å ha SS som bilmerke etter '45.--Eivindgh 27. mar. 2016 kl. 23:15 (CEST)
Leksikonspråk er jo ofte litt forsiktig, men du står jo fritt til å justere setningen, jeg gjorde bare et forsøk. – Danmichaelo (δ) 27. mar. 2016 kl. 23:31 (CEST)[svar]
Ditt forsøk var ikke dårlig, på ingen måte, og langt bedre enn utgangspunktet. Men kan jo vurdere presisere ordlyden noe. Ellers takk, jeg har for tiden ikke til hensikt å redigere noen wiki-artikler. --Eivindgh 27. mar. 2016 kl. 23:40 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jaguar (bil). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 06:08 (CEST)[svar]