Diskusjon:Engelsk bulldog

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

La på {{tr}}dogge og vakt- og vokterhunder etter at det er blitt stilt spørsmål ([1] og [2]) ved dette. nsaa (disk)

Der fjernet Tbjornstad (diskusjon · bidrag) min innleggelse av referansekrav. Jeg har påvist at det er uenighet om navn og grupperinger. Det bør underbygges med autorative kilder når det stilles spørsmål ved slikt. Det er en av våre grunnpilarer, se Wikipedia:Fem søyler, punkt 2. Derfor tilbakestilte jeg igjen. Vi kan dog veldig gjerne flytte referansene ned i den løpende teksten der disse opplysningene utbroderes. nsaa (disk) 31. jan 2010 kl. 18:33 (CET)
Jeg må si meg enig med Tbjornstad i dette tilfellet. Når en ser på den siste av referansene du oppgir så synes det nokså klart at bakgrunnen er diskusjon om noen helt andre raser. Benevnelsen «dogge» kan nok også fjernes, referansen til «molossere» er tilstrekkelig. — Jeblad 31. jan 2010 kl. 18:54 (CET)
Ja jeg har ingen peiling på hund, men sliter med å se at man ikke skal kunne kreve referanser om dette ønskes? Altså jeg har null peiling på selve innholdet, jeg bare ser en kilde- og referanseløs artikkel og det er i slike saker som dette meget uheldig. nsaa (disk) 31. jan 2010 kl. 19:04 (CET)
Jeg må si denne artikkelen godt kunne stå som {{referanseløs}}. Jeg ser i alle fall ingen. Dårlige greier. Og jeg er helt enig med nsaa: Om dette er velkjent og ukontroversielt, skal det være enkelt å oppgi kilder; om det derimot er kontroversielt eller mindre godt kjent, er det viktig å oppgi kilder. Leserne skal kunne etterprøve informasjonen. — the Sidhekin (d) 31. jan 2010 kl. 19:07 (CET)
Støtter nsaa i at dette bør underbygges med kilder. Det er forøvrig svært dårlig skikk å tilbakestille andre bidragsytere på denne måten, uten engang å bruke redigeringsforklaring; «Tilbakestill»-knappen bør kun brukes ved vandalisme. Mvh. --Kjetil_r 31. jan 2010 kl. 19:59 (CET)
For ordens skyld; dogger og molosser refererer til to forskjellige grupper, d.v.s. dogger er også molosser, men molosser er nødvendigvis ikke dogger. Gruppen Vakt- og vokterhunder er identisk med FCIs gruppe 2 (som egentlig heter Pinscher-, schnauzer-, molosser- og sennenhunder). Dette er tradisjonelle gårdshunder og vokterhunder (altså vakthunder) som har fått et litt forvirrende inndelingsnavn. Tbjornstad 31. jan 2010 kl. 21:25 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Engelsk bulldog. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 10:08 (CEST)[svar]