Diskusjon:Berthold Grünfeld

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Grünfelds mor[rediger kilde]

Jeg tror vi skal holde oss for gode til NTB-tendenser her ved å gjøre morens "yrke" til en sentral opplysning i Grünfelds liv. Han var ikke engang kjent med dette før datteren undersøkte, og vi vet heller lite om omstendighetene bak hennes virke, ikke engang om hun var prostituert i tiden hun ble gravid med/fødte ham. Det er greit å ha det med i artikkelen, men det hører til under avsnittet om filmen Nina Grünfeld laget. --Leifern 3. sep 2007 kl. 20:25 (CEST)

Støttes. Kan vi også bli kvitt den stygge plakaten ("Har du et bilde"... osv.) som fullstendig dominerer artikkelen? Nesten mer forstyrrende enn reklamen på TV3. At et nettsted mangler et bilde av personen må være den mest overflødige og mest irrelavante opplysning en biografisk artikkel kan tenkes å ha. mvh Gams 5. sep 2007 kl. 13:34 (CEST)



Jeg har skrevet om denne setningen:

"Datteren Nina Grünfeld laget i 2005 en film om farens opphav, der det kom frem at Grünfelds mor en tid hadde arbeidet som prostituert og at hun ble deportert til og drept i dødsleiren Sobibor under Nazistenes jødeforfølgelser den 20. april 1942[1] i den tyskokkuperte del av Polen."

For det første skrives substantiv ("Nazistene") ikke med stor bokstav på norsk, og for det andre er det ingenting i kildehenvisningen som tyder på at moren til Grünfeld ble drept i Sobibor.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.208.252.230 (diskusjon · bidrag) 30. mar 2009 kl. 22:29 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Berthold Grünfeld. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 00:40 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Berthold Grünfeld. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jan. 2021 kl. 07:14 (CET)[svar]