Bert Timmerman

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Bert Timmerman
BeskjeftigelseDommer Rediger på Wikidata
NasjonalitetNederland
SportHurtigløp på skøyter

Bert Timmerman er en nederlandsk dommer i hurtigløp på skøyter, blant annet for kvinne-konkurransene i hurtigløp på skøyter under Vinter-OL 2018 i Pyeongchang i Sør-Korea.

Han har vært hoveddommer ved flere internasjonale mesterskap på skøyter, blant annet Allround-VM på skøyter 2018 i Amsterdam, Nederland for kvinner, EM på skøyter 2020 i Heerenveen, Nederland for kvinner, og assisterende dommer i Enkeltdistanse-VM på skøyter 2021 i Heerenveen, Nederland for kvinner og assisterende dommer i EM på skøyter 2021 i Heerenveen, Nederland i sammenlagt sprint og sammenlagt allround for menn.

I tillegg har han også flere oppdrag som hoveddommer ved verdenscupstevner blant annet ved verdenscupåpningstevnet i 2012/13-sesongen i Heerenveen, Nederland for kvinnene. I verdenscup nummer 5 i 2016/17-sesongen i Berlin, Tyskland var han hoveddommer for mennene. Verdenscup nummer 3 i 2017/18-sesongen i Calgary, Canada var han hoveddommer for mennene og verdenscup nummer 4 i 2018/19-sesongen i Heerenveen, Nederland var han assistentdommer for mennene. I verdenscup nr 4 i 2019/20-sesongen i Nagano, Japan var han hoveddommer for mennene. Koronapandemisesongen 2020/21 ble det bare avholdt to verdenscupstevner og begge i Heerenveen med Timmerman som hoveddommer for kvinnene i det andre verdenscupstevnet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Bilder