Audrey Raines

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Audrey Raines er en fiktiv figur i TV-serien 24, spilt av Kim Raver. Audrey er datter av James Heller som tidligere har vært forsvarsminister. I sesong 4 og 5 av 24 jobber Audrey for USAs forsvarsdepartement. Før sesong 6 blir hun kidnappet av kinesere, mens hun leter etter Jack Bauer som hun har hatt et romantisk forhold til, i Kina.

Opptredener[rediger | rediger kilde]

Sesong 4[rediger | rediger kilde]

Før sesong 4 begynner, blir Jack Bauer sparket fra CTU og begynner å jobbe sammen med Audrey, for forsvarsministeren, som er Audreys far. De starter et forhold uten at noen andre vet det. Tidlig i sesong 4 blir Audrey og hennes far, James Heller, kidnappet, men Jack Bauer redder dem rett før forsvarsministeren skal bli henrettet.

Senere jobber hun i CTU og hennes separerte ektemann, blir mistenkt for å hjelpe terroristene. Jack torturerer han, men han samarbeider og det blir klart at han er uskyldig. Når Paul senere tar en kule for Jack, og Jack i tillegg ofrer Pauls liv for å holde en terrorist med viktig information ilive, blir hun rasende på Jack. Til slutt i sesongen blir hun knust etter at hun tror Jack er død, når han egentlig har isenesatt sin egen død, for å overleve.

Sesong 5[rediger | rediger kilde]

Audrey er sentral og deltar i 23 episoder gjennom sesong 5. Hun drar til CTU for å hjelpe til med etterforskningen om drapene på David Palmer og Michelle Dessler og attentatsforsøket på Tony Almeida. Hun blir sjokkert når det blir mistenkt at Jack er gjerningsmannen. Når det blir bevist at han er uskyldig, blir han transportert til CTU og de møtes for første gang etter at han isenesatte sin egen død.

Etter at Lynn McGill totalt mistet kontrollen over CTU og arresterer alle i mot han, konspirerte hun, Chloe O'Brian, Edgard Stiles og Bill Buchannan for å ta over CTU. Hun fortsatte å hjelpe Jack med å stoppe nervegassen som var i hendene på terrorister. Hun var fanget under nervegass-angrepet på CTU, men kom seg heldigvis inn i et lufttett rom før hun ble eksponert.

Hun blir senere angitt for å ha information om terroristene og Jack avhører henne. Det endte med at hun innrømte å ha hatt et kort forhold med Walt Cummings, men hun benektet å ha hatt noe med terrorister å gjøre. Etter at CTU sjefen ikke tror på henne blir hun torturert av Rick Burke. Han blir beordret å stoppe etter at Jack finner ut at informanten løy. Hun fortsetter å jobbe med CTU etter dette.

I hemmelighet hjelper Audrey Jack med å avsløre korrupte President Charles Logan. Etter at Jack blir etterlyst for drapet på David Palmer av Logan, hjelper hun Jack sammen med Chloe O'Brian. Når Jack har et opptak som impliserer Logan i dagens hendelser, blir Audrey tatt av Christopher Henderson som skjærer et kutt i henne. Deretter bytter han Audrey mot opptaket. Audrey kommer ut av dette uten noen alvorlige skader.

Senere blir Audrey hentet av Curtis Manning som jobber sammen med Jack. Hun møter Jack i de siste minuttene av sesongen, men vet ikke at kineserene vet at Jack er i live. Kineserene kidnapper Jack og Audrey melder han savnet.