Brukerdiskusjon:Stormberg09

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, vi bruker ikke inline-lenker på Wikipedia. Alle eksterne lenker skal ligge nettopp under avnsittet Eksterne lenker. For et firma som Stormberg er det naturlig at det er en lenke der; til firmaets hjemmeside. Husk også at Wikipedia ikke er et reklamemedium, men et leksikon som skal gi en saklig og nøytral beskrivelse av subjektet, i dette tilfelle firmaet. mvh, Apple farmer 4. nov 2009 kl. 10:27 (CET)

Stormberg[rediger kilde]

Hei, hyggelig at du vil skrive om selskapet ditt. Ta gjerne en titt på andre relevate sider for pekepinn på hvaslags medium WP er: statoil, hydro, scatec. Referanser bør være tredjeparts og informasjon bør være verifiserbar. Dvs feks ønsker man ikke primært å støtte seg til bedriftens nettside. WP er jo ikke det rette medium for bedriftspresentasjon. Keanu 7. des 2009 kl. 16:34 (CET)

Stormberg[rediger kilde]

Hei. Du har tidligere lagt ut materiale på Stormbergs WP-artikkel som kunne oppfattes som reklame. Jeg har nå ryddet i artikkelen. Husk at WP ikke er reklamekanal for selskaper, uansett hvor bra de måtte være. Keanu 30. sep 2010 kl. 21:42 (CEST)