Brukerdiskusjon:Pkfarsta

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Innliming av tekster på nettet[rediger kilde]

Hei, Pkfarsta! Takk for at du tester Wikipedia. Det er imidlertid ikke lov å legge ut tekst som er underlagt opphavsrett, altså fra sider du har funnet på Internett eller trykte media. Artikkelen din; «Agder Vitenskapsakademi» eller teksten er nå blitt slettet eller vil snart bli det. Du bør lese litt om Wikipedia, for eksempel Stilmanualen vår og vår egen retningslinje om opphavsrett før du prøver å redigere på nytt. Vær forøvrig ikke redd for å gjøre feil, det blir sannsynligvis raskt rettet opp. — the Sidhekin (d) 1. nov 2009 kl. 22:54 (CET)

Litt vanskelig å rydde[rediger kilde]

Det ble litt vanskelig å finne fornuftige redigeringer i det du gjorde 20. april 2010 på artikkelen om Per Ketil Farstad. Jeg vet det var godt ment, men nå ser jeg at det meste har blitt tilbakestilt. Det er ikke alltid like lett å få ting til slik de skal, men gi ikke opp. Når det gjelder ovenforstående (nå slettet) artikkel Agder Vitenskapsakademi, er det bare å prøve igjen, men uten copy&paste. Litt omskrivning er løsningen. Beste hilsen Halvard 21. apr 2010 kl. 01:03 (CEST)

Ved nærmere ettersyn viste det seg at det meste var på plass ... Når det gjelder bilder, må de først legges (lastes) opp på Wikimedia Commons. Det finnes noe om dette på hjelpesidene: Hjelp:Bilder - - Halvard 21. apr 2010 kl. 01:25 (CEST)

Reklame[rediger kilde]

Hei. Wikipedia er ikke stedet for reklametekster, og på denne språkversjonen har vi kun artikler på bokmål og riksmål. 3s (diskusjon) 24. jan. 2014 kl. 09:31 (CET)[svar]